Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem illik rám amit a csillagje...

Nem illik rám amit a csillagjegyemről írnak. Egy eltévelyedett lélek vagyok, mi?

Figyelt kérdés

Erre mit mondotok? Szűz ( CSILLAGJEGY ) nem illik rám egyáltalán, vagy egy gonosz démon megtámadott és elnyomja bennem a szűzek precízségét, és szorgalmát?

Oké, most tényleg érdekel h ebbe milyen ezoterikus dolgot lehet belemagyarázni.

2011. júl. 5. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mármint ahhoz a nőcihez, kérdező, aki az exörszájzbúkos kölyköt akarta ördögűzni? :D Na, tényleg, az biztos tud majd segíteni xD

Fura dolog ez az asztrológia, tényleg nem olyan egyértelmű, hogy azt mondják: te szűz vagy és szüzen is fogsz meghalni :D Én skorpió vagyok, de az internetes oldalakon leírt meghatározások egyike sem jellemez engem. Nem baj az szerintem, hogy nem vagy rendmániás, sőt, örülj neki :)

2011. júl. 7. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!