AKI ÉRT ILYESMIHEZ! A születési idő határozza meg a személyiséget, vagy a lélek "személyisége" határozza meg a születés időpontját? A léleknek van személyisége?
Csak az írjon, aki a reinkarnációban is hisz, meg a csillagjegyek jelentésében is, vagy legalább az egyikben! Aki egyikben sem hisz, az menjen másik kategóriába.
Most azt nem értem, hogy leszületnek ezek a lelkek, és akkor a lélek személyisége befolyásolódik azáltal, hogy hogy állnak épp akkor a bolygók, amikor megszületik (vagy amikor a lélek a testbe költözik... ezt már eleve nem tudom, mikor van), na ez hogy lehetséges? Meg azt se tudom, hogy a lélek határozza-e meg a személyiséget... Na a másik lehetőség meg hogy bizonyos tulajdonságokkal rendelkező lelkek meghatározott időintervallumokon születnek le, és ha ez így van, akkor ennek mi az oka? Vagy pl olyan jegyűnek születünk direkt, ami épp az aktuális tanulásunkat segíti elő? Szóval ehhez meg megint nem tudom, hogy a léleknek van valami fix személyisége, tulajdonságai, vagy ezt születéskor (?) kapjuk... Fú nagyon nagy kavar van ezzel :S:S Valaki aki ért hozzá, vagy csak legalább hisz benne, mondana erről valamit?
Én hiszek mindkettőben. Olvastam egy nagyon érdekeskönyvet a reinkarnációról, miszerint születésünk előtt, mi választjuk ki a szüleinket, a körülöttünk lévő személyeket, akik segítségül szolgálhatnak nekünk abban, hogy egy adott életfeladatot teljesíthessünk. És főleg azt gondolom, hogy mivel a lélek, aki még nem született meg maga választja a szüleit, és annak a nemét, aki szimpatikusabb neki, szerintem azt is maga választja, hogy mi legyen a csillagjegye. vagy is hogy melyik csillagjegy tud a leginkább segítségéül szolgálni ebben.
Én koraszülött voltam, két hónappal korábban születtem. Valószínűleg másnak kellett születnem, mint, aminek születtem.
A személyiséget szerintem a reinkarnáció során az egyre több élettapasztalat és formálódás után, a magunkkal vitt bélyegek is alakíthatják.
Én hallottam egy nagyon fure történetet:
Egyszer egy kislány a szüleivel sétált a parkban (6 éves)
És mikor elment mellettük egy férfi, ezt kiáltotta: Te szemét te öltél meg!! (vagy ilyesmi) Elmondta,hogy mi a neve a férfinak és a házasság dátumát is pontosan. (meg rokonság,nevek, stbstb... ) Elmentek a férfi házánál a kúthoz és tényleg benne volt egy nő. (na csak ettől hiszek ezekbe :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!