Minden halak skizofrén?
Figyelt kérdés
A halak ketten vannak, akkor minden halak jegyű ember kettős személyiségű?! Jó, hogy az ikrek is ketten vannak, de azoknak mégiscsak van valami közük egymáshoz, de 2 halnak semmi köze egymáshoz...2011. júl. 2. 20:47
11/16 anonim válasza:
A skizofrénia még mindig nem egyenlő avval h vkiinek több személyisege van.. Egyébként ezt a kérdést h kérdeznéd meg többes számban? :D a halakok tényleg skizofrének?? Csak kiváncsi lennék...
ja az ikrek is ketten van, és ha veszünk kettő kos embert, ők is ketten lesznek.:)
12/16 anonim válasza:
a csillagjegynek kυrvára semmi köze a személyiséghez jegyezzétek már meg
13/16 anonim válasza:
Én halak vagyok, és NEM vagyok skizofrén...Nagyon sok skizofrén ember rohangálna akkor az utcán,nem gondolod?
14/16 anonim válasza:
Leírták előttem szépen a magyarázatokat: nem, nem egyenlő vele
15/16 anonim válasza:
nem vagy skizofrén, de a depresszióra hajlamos vagyok és nem igazán élek a reális világban
16/16 anonim válasza:
A skizofrénia tudathasadás de nem kettős személyiség. Azt multiplex-személyiségzavarnak hívják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!