Minden Halak csillagjegyű ilyen lusta, csendes és magánakvaló?
Igen. A Halak valóban hajlamos a lustaságra, de inkább úgy nevezném, hogy halogatjuk a dolgokat, egészen az utolsó pillanatig.
Az pedig, hogy visszahúzódik az azért van, mert így töltődik fel. Erre szüksége van, mint növénynek a fényre.
Viszont ha ez feltünően sokáig tart, és előled is "bezárkózik", akkor valami lelki gondja van. És amíg ezt meg nem oldja, addig nem is fog nagyon elő jönni.
A halak a legrosszabb jegy, ami létezik. Bocs, ha ezzel megbántottam valakit.
Nekem is volt halak jegyű barátom. Nem mutatta ki az érzéseit, olyan volt mint egy élő halott, folyton elvonult és élte a kis saját világát (aminek köze nem volt a valósághoz).
Én ilyen vagyok:)
De ezeken kívül még álmodozó, szentimentálisan romantikus és idealista is:)
Hogy ez valakit idegesítene, olyan nem volt még. Éppen ezt szeretik bennem, hogy olyan kis különleges lelkivilágom van:)
25/L
Ezt nem igazán tudod... Én is halak vagyok, és belőlem is nagyon nehéz. Ha meg valakinek mégis elmondom, miért vagyok szomorú, olyan érzésem van, mintha valaki belelépett volna a saját terembe. És nálam ez nagyon zavaró. Ha szeretné úgyis elmondaná.. Csak adj neki egy kis időt. :)
Én is imádom a magányt. Csak az a baj, hogy a konfliktusokat is így kezelem. Vagyis, ha összeveszek a párommal, inkább elvonulok magamnak, csak ne kelljen beszélni... Miután pedig lenyugodtam, indulatok nélkül mindent meg tudunk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!