Kos nő - Rák férfi? Szerintetek lehet ebből tartós, komoly, hosszútávú kapcsolat?
Alapvetően a két jegy szöges ellentéte egymásnak, ezt tudom, hiszen a Kos tüzes jegy, a Rák pedig víz jegyű, így kioltják egymást. DE! Mindkét fél pont a saját jegyük és az előtte való jegy választónapja után született.
Rák férfi: eléggé az Ikrek jegy határán született, 2 nappal azután, hogy vége volt az Ikreknek, szóval nagyon a két jegy határán van.
Kos nő: szintén nagyon a jegy elején született, pont a Halak utáni 2. nap, akárcsak a Rák férfi, szóval ő is eléggé a határán van a két jegynek. A Kos tűz jegy, tudom jól, de Halak meg ugyebár pont víz jegyű, akárcsak a Rák.
Szerintetek van esély egy hosszútávú kapcsolatra?
Kos nő vagyok Rák férjjel. 10 éve vagyunk együtt.
Nem egyszerű. Én folyton megbántom, ő folyton megsértődik.
Túl érzékeny és nőies a Rák férfi, míg én szerinte túl érzéketlen vagyok és durva.
Mindketten nagyon makacsok vagyunk, a konfliktusok abból erednek, hogy néhány dolgokban egyikünk sem enged.
A Rák férfi nem tudja értékelni a Kos nő szenvedélyességét, mert szerinte az nem szenvedély, hanem idegesség. De ezzel nem sokat vesztettél, mert a szenvedélyességet szerintem csak az Oroszlán, a Kos és a Szűz férfiak tudják értékelni, a többi megretten tőle és menekül.
Amiben viszont hasonló a két jegy, hogy nagyon tudnak szeretni, és nagyon ki is tudják mutatni a másik felé.
Talán ez az, ami miatt hosszú távon is együtt maradnak, mert bármit és bármekkora áldozatot is képesek hozni azért, akit szeretnek. Ez nem minden jegyre érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!