Kos nő - Rák férfi? Szerintetek lehet ebből tartós, komoly, hosszútávú kapcsolat?
Alapvetően a két jegy szöges ellentéte egymásnak, ezt tudom, hiszen a Kos tüzes jegy, a Rák pedig víz jegyű, így kioltják egymást. DE! Mindkét fél pont a saját jegyük és az előtte való jegy választónapja után született.
Rák férfi: eléggé az Ikrek jegy határán született, 2 nappal azután, hogy vége volt az Ikreknek, szóval nagyon a két jegy határán van.
Kos nő: szintén nagyon a jegy elején született, pont a Halak utáni 2. nap, akárcsak a Rák férfi, szóval ő is eléggé a határán van a két jegynek. A Kos tűz jegy, tudom jól, de Halak meg ugyebár pont víz jegyű, akárcsak a Rák.
Szerintetek van esély egy hosszútávú kapcsolatra?
Sajtreszelö szerintem te csak panaszkodsz itt, mert senkinek se kellesz :)
Amúgy meg nem kell általánosítani, én se hiszek az ilyen baromságokban, életemben nem keresnék horoszkóp szerint párt...
Az, hogy tűz és víz nem baj, sőt! Sőt épp két vízjegy nem igazán működik jól együtt hosszútávon.
A nyilas a legérzékenyebb tűzjegyű, vele jó a rák. A kos nem tudom mennyire fafejű. Mindenesetre ha mindketten képesek engedni, akkor miért ne működne?
Azért én ezt nem állítanám!
Mi rák jegyűek vagyunk mind a ketten(vízjegy),és jövőre lesz a 25. házassági évfordulónk....
nálunk fordítva volt a dolog: én rák nő, ő kos férfi. 10 évig gyötörtük egymást, aztán vége lett, hál' istennek. 3 évembe telt, hogy ismét magamra találjak, de sikerült, megvagyok ;)
Ha horoszkópot akarsz csináltatni, kellene hozzá pontos születési idő is, anélkül nagyon általános a dolog.
Szerintem se a horoszkópra alapozva építs kapcsolatot, inkább ismerd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!