Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyi igazság van szerintetek...

Mennyi igazság van szerintetek abban, hogy horoszkóp alapján illik egymáshoz két ember?

Figyelt kérdés
Sosem foglalkoztam ezzel, meg hülyeségnek is tartom, de pont nemrég figyeltem meg és olvastam el kiváncsiságból, hogy akikkel eddig volt dolgom pasik, mind pont olyan horoszkópúak voltak, akik nem illenek hozzám horoszkóp szerint és be is fuccsolt a dolog. És most találkoztam egy olyannal, aki a leginkább illene hozzám. Tapasztalatok?
2011. máj. 31. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi. Ez túl komplex dolog ahhoz, hogy ennyire le lehessen egyszerűsíteni
2011. jún. 1. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Most tökre komolyan...: te elmentél asztrológushoz, és személyre szabott horoszkópot készíttettél valamennyi partneredről??? Húúúú, ez nem semmi! És kb. 2-3 hetes munka után arra a következtetésre jutott, hogy abszolút nem illetek össze???? Így, utólag???? Mert a horoszkóp személyre szabott, óra, percre stb...de ezt te biztosan tudod:)))

És most a tapasztalat: nincs horoszkóp alapján összeillés, legfeljebb harmonizálhatnak tulajdonságok, de a megvalósuláshoz két ember kell. És, miután mindenki a saját sorsát irányítja-befolyásolja az alap radixot, vagyis tesz önmagáért vagy épp nem, de ez ki-ki dolga-...:))) Az viszont érdekes, hogy egy ember vonzódik-e valamilyen tulajdonsághoz-lehet negatív, pozitív mások szemében-, mert szüksége van a lelkének arra és bevonz bizonyos típust. Ha valaki vonzódik pl. mélységhez, analizáló természethez, nagy, lelki beszélgetésekhez, az nem fog Kos-típusú emberbe beleszeretni. Ez még nem azt jelenti, hogy az illetőnek Kos a Nap jegye, de lehet dominánsan Kos természete "egyebek" miatt a horoszkópban:)))) Kérdés, hogy akivel most találkoztál, csak illene hozzád valamiféle felületes baromság alapján (nem asztrológusi munkáról beszélek, hanem a napi, havi stb. népbutító, torzító valamiről, amiért a sok dilettáns meg van győződve arról, hogy ez a frankó vagy ez a marhaság), vagy érzed a zsigereidben is? Ha a szíved érzi, akkor ne olvasgass torzulásokat, ha nem érzi, akkor...

2011. jún. 1. 18:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 2. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!