Hisztek a hullo csillagokba?
Figyelt kérdés
Ha lattok hullocsillagot es szoktok valamit kivanni az telejesul?2011. máj. 30. 19:51
1/10 skarma válasza:
Amikor életem első hullócsillagát láttam, olyan boldog voltam, hogy elfelejtettem kívánni. De csodákat hozott így is...
3/10 BlackSword válasza:
Nem... A hullócsillag leginkább hulladék, jobb esetben hulladék, rosszabb esetben az űrben lévő asztronauták lefagyasztott... ami elég a légkörben...
Szóval jobb ha tudjátok, hogy mihez is imádkoztok...
4/10 anonim válasza:
ritkán kivánok, de ha kivánok az sem teljesül szóval mindegy
5/10 anonim válasza:
Én láttam egyszer egy hullócsillagot és nevettem és tényleg teljesült mert nevettem!
6/10 anonim válasza:
Az a hulló csillag, ami nagy sebességgel rohan, az nem földi eredetű.
Általában 1-2 mm-es pici kis űrtörmelék. Olyan, mint a durva szemű homok.
Azt hiszel bele, amit csak akarsz.
7/10 anonim válasza:
má hogy volna 2 mm???
azt szerinted te látnád?
hehe
8/10 anonim válasza:
Nem ezt a kis homokszemet látod - hanem a mögötte izzó levegőt.
9/10 anonim válasza:
Hinni?? Latni kell, nem hinni. Es igen, kivantam. :)))))
10/10 anonim válasza:
láttam kívántam és teljesült...
az mellékes, hogy másnapra mar csak szép álom maradt:)mert folytatása nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!