Mi az Édesanyád, Édesapád, és a te horoszkópod?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy statisztikát készíteni ezügyben... Hogyha a kérdés unszimpatikus neked, kérlek "elküldés a halál...-jára" helyett ne is vedd figyelembe:)2011. máj. 6. 18:56
41/55 anonim válasza:
Rosszul használod a kifejezést, a horoszkóp ugyanis mást jelent.
Amit te kérdezel, az a csillagjegy.
42/55 anonim válasza:
Anyám vízöntő, Apám halak, Nővérem kos, én pedig ikrek vagyok.
Sok sikert... :)
43/55 anonim válasza:
Anya ikrek.
Apám oroszlán.
Én halak.
44/55 anonim válasza:
Anyukám Vízöntő, apukám Oroszlán.
Én Mérleg vagyok, az öcsém Kos.
Nagy ellentétek uralkodnak a családban, szó, ami szó, de jól megvagyunk. :)
45/55 anonim válasza:
Anya Bika Ikrek ascendensel, apa, Dupla Kos, 4 testvér:Legidősebb szintén Bika és Ikrek ascendensel, 2.,Mérleg Skorpió ascendensel, 3., Mérleg Szűz ascendensel, 4., Kos szűz ascendensel
46/55 A kérdező kommentje:
Rosszul használom vagy sem, mindenki megértette:) És ez a lényeg:D de köszi amúgy:)
2011. máj. 7. 13:30
47/55 anonim válasza:
Édesanyám: oroszlán
Bátyám: oroszlán
Nagypapám: bak
Macskám: ikrek XD
48/55 anonim válasza:
anya: vízöntő
apa: mérleg
én: halak
bátyám: bika
húgom:ikrek
49/55 anonim válasza:
apu és mama mérleg, anyu halak, tesó rák és szűz, illetve a papa is, én skorpió, jah és a féltesó ikrek
50/55 anonim válasza:
Rák anyám és Ikrek apám elváltak. (Anyám azóta szidja apámat...) Én Nyilas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!