Nekem anya Skorpió. Nem igazán mutatja ki az érzéseit, de igazából a lelke mélyén nagyon érzékeny inkább magába fojtja.
Szóval ez nem ilyen egyszerű, szerintem csak egyéntől függ, hogy ki hogy használja az érzéseit vagy éppen rejti el és nem mutatja ki.
2011. ápr. 21. 22:35
2/16 anonim válasza:
Az Ikrek és Szűz, mert mindketten a Merkúr uralma alatt állnak, így ők inkább előtérbe helyezik a racionális gondolkodást, mint az érzelemvezérelt tetteket; illetve a Bak komoly-komor mivolta is sokszor érzelemmentességnek tűnik a külső szemlélő számára. De mindig mondom: a horoszkóp egyetlen eleméből nem szabad következtetéseket levonni, mindig az egész képletet kell nézni.
2011. ápr. 21. 22:50
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
Amúgy nem az érdekel, hogy melyik TŰNIK leginkább érzelem mentesnek, hanem hogy melyik az, amelyik tényleg a legkevésbé érzelmes :)
2011. ápr. 21. 22:52
4/16 anonim válasza:
szűz
2011. ápr. 21. 23:34
5/16 anonim válasza:
Ilyen nincs! Miután a napjegy csak egy szegmense a radixnak, rendkívül érzelmes is lehet egy föld napjegyű is:)))) Az én Bika, Rák ascendensű párom-ők elméletben nagyon érzelmesek, halálra röhögi magát rajtam, mert szerinte hihetetlen érzelmi megnyilvánulásaim vannak:)) Szóval nekem Szűz a napjegyem:)))))) Az, hogy kifelé melyik napjegyű ember, hogyan nyilvánítja ki az érzelmeit, az is más kérdés. Egy Szűz napjegyű valóban többet agyal és erősebb benne a szorongás, mert idegi típus. Attól még belül lehet nagyon érzelmes. Tehát komplex képlet ismerete nélkül nincs jó válasz, így csak általánosítás sül ki belőle.
2011. ápr. 22. 11:09
6/16 anonim válasza:
Szerintem a teljes horoszkópot kell nézni.
Én régebben mindig kiakadtam azon, amit a Bakokról írtak: hideg, rideg, érzelemmentes, észérvekkel választ párt, nem szerelmes típus.
Én Bak vagyok, és olyan szerelmes típus vagyok, hogy a világ végére elmennék gyalog azért, akit szeretek. Ha szeretek, akkor ott nincs helye a számítgatásoknak. Szeretem és kész.
Úgyhogy napjegy alapján ezt nem lehet megmondani szerintem.
2011. ápr. 22. 11:37
7/16 anonim válasza:
a levegő jegyek: ikrek, mérleg, vízöntő
főleg a mérleg
2011. ápr. 22. 13:10
8/16 anonim válasza:
elsőre a bika férfit mondanám.
2011. ápr. 22. 19:47
9/16 anonim válasza:
szűz, skorpió- ebben a csillagjegyben született embert nagyon meg kell ismerned ahhoz hogy kimutassa mennyire is szeret,vízöntő, bak. Legalábbis ami az eddigi tapasztalataimból kiderült.Mindegyik felsorolt csillagjegyből található az ismertségi vagy a rokoni kapcsolataimból és ők azok akik ha nem is érzelemmentesek de nem mutatják ki egykönnyen azt hogy mennyire szeretnek vagy hogy éreznek irántad.
2011. ápr. 23. 18:14
10/16 anonim válasza:
Bak, Szűz, Ikrek.
Aki meg azt írta, hogy a Mérleg és a Vízöntő, annak üdvözlöm a kedves édesanyját...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!