Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?
a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér.
hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél,
az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek ő-e az igazi. egyszerűen nem erre lett kitalálva.
egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tűz-levegő, víz-föld jegyű a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tűz és a Víz jegyűek között.
Nem azért, mert a Víz oltja a Tűzet, hanem azért, mert mindkettőnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb.
Vedd sorra a Tűz jegyűeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi őket és a lendület.
Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés.
Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tűz, mint éltető elem lelkesíti, viszi előre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként.
Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj.
A Tűz jegyűek elsősorban a Föld jegyűekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt.
A Tűz jegyűek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyűeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tűz jegyűek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek.
De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerős kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása.
Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
A párkapcsolatban sem a napjegy,sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja,hogy a nő milyen a kapcsolatban,a pasi milyen nőt szeretne. A mars megmutatja,hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nő milyen pasiról álmodozik. A Hold a nők személyiségéről,lelkivilágáról árulkodik,illetve a pasihoz illő nőről,míg a napjegy a pasit írja le,és a nőhöz illő pasit... De a vénusz-mars ebből a szempontból fontosabb.
Egyébként,egy harmonikus rák(aki víz jegyű ugyebár) szeret utazni,vidám,derűs,és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tűzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már,ami 1 igazi álomkspcsolat! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!