Rák lány vagyok a "kiszemeltem" skorpió fiú, hogy lehet őket elbűvölni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 11:37
11/15 kandelaber válasza:
Skorpiókkal ne kezdj, ferde a farkuk!
Egyébként meg olvasgass sok újság horoszkópot, mindegyikbe más baromság van, egyik csak jó lesz :)
12/15 anonim válasza:
Szia!!
Én mérleg vagyok és az első barátom skorpió volt annyi az egész hogy mutasd meg azt neki ami igazából vagy ne játszd meg magad.
13/15 anonim válasza:
Cicit ki, hasat be, csípőt finoman ringatni. Sima ügy, ;)
14/15 anonim válasza:
már bocs, de ez teljesen független a csillagjegytől... az asztrológia amúgy is úgy baromság, ahogy van. nem ez alapján kéne módszert választani, ez is csak egy elmaradott babonaság, csak mivel pénzt lehet csinálni belőle, mint sok minden mást, ezt is nyomatják... fel nem foghatom, hogy lehet valaki annyira tudatlan, hogy ilyenekben higgyen. javaslom, te ne tartozz közéjük!
15/15 anonim válasza:
Érdekes párosítás! Én rák vagyok, igazi gondoskodó anya, a párom skorpió volt. 24 év után már nem gondoskodtam róla tovább, elváltunk. Visszatekintve szerintem a rákon múlt, hogy addig is működött! Próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!