Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák lány vagyok a "kiszemeltem...

Rák lány vagyok a "kiszemeltem" skorpió fiú, hogy lehet őket elbűvölni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg ennyire számít, hogy ki milyen jegyű? Amúgy remélem nem az én palim, mert ő is skorpió:P:D
2011. ápr. 10. 11:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Cs akkor féljél ha te is rák vagy XD !!!
2011. ápr. 10. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Mutasd meg neki ezt a kérdést, és garantáltan elbűvölöd.
2011. ápr. 10. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Megnyugtatlak, kismillió ilyen cikkbe belefutottam, és mint skorpiónak, hinnem kéne az ezotériában, stb... nos, egyik hóditássi tippel sem ért volna el többet a kedves, mint hogy röhögve elküldöm és anekdotázok rajta a többiekkel. xD

Bocs, de ez nevetséges.

Egy pasinak se hangoztasd, hogy ennyire az asztrológia rabja vagy. ;)

Inkább ismerd meg, aztán majd kiderül bejössz-e neki vagy sem.

2011. ápr. 10. 12:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a rabja inkább kíváncsi vagyok !
2011. ápr. 10. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
ha ezt a kérdést meglátja akkor tuti el fog rohanni tőled...
2011. ápr. 10. 12:58
 7/15 Ájron ***** válasza:
Hát, ha te elhiszed, hogy több fényévnyire lévő csillagok befolyásolják az életed...
2011. ápr. 10. 13:23
 8/15 Tyler913 ***** válasza:
100%

Jo helyen jarsz leanyom,en,mint az asztrologia es a szerelmi elbajolas Nagymestere,megosztom Veled a titkot!

Csak itt,csak most,csak penzert:

-vegyel fel kivagott,dekoltalt,de azert nem tul k.rvas ruhat

-szolitsd meg,beszeltesd,nezz ra kaceran,birizgald a hajad es nevess a poenjain

Figyelem,ez a modszer csak a skorpiokra hat,minden mas csillagjegyunel eselytelen.

Adomanyodat kerjuk a 1112-es szamra utalni.Sok sikert!

2011. ápr. 10. 23:55
 9/15 anonim ***** válasza:

A rák lányok csak olyankor környékezhetők meg, amikor éppen eldobják a páncéljukat.

Ezt még a skorpió fiúk is tudják - és csak ilyenkor közelítenek.

Tehát, ha azt akarod, hogy közelítsen - mutasd meg neki, hogy nincs páncélod!

2011. ápr. 15. 23:58
 10/15 anonim válasza:
100%

Hát a Skorpiók ha párt választanak azt tudatosan teszik általában. A skorpiók igen intellektuális típusúak és szélsőségesek. Zárkózottak,titokzatosak és érzelmesek is de ezt nem mutatják. Így elég nehéz megmondani, hogyan lehet elbűvölni egy skorpiót hiszen skorpió és skorpió között is bőven lehet különbség. Azt tudom javasolni, hogy mutasd meg az intelligens és okos éned ami persze szép és elbűvölő is, és ne a buta liba énedet vedd elő vele szemben.

Érdekes páros a Skorpió - Rák egyébként :D A két legbizalmatlanabb jegye ez a kettő még is tökéletesen kiegészítik egymást és megtanulják egymás mellett a hűség fogalmát.

Sok sikert! (:

2011. ápr. 17. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!