Érdemes párt keresni horoszkóp alapján? Tegyük fel, hogy az aszcendens-et ne is vegyük számításba.
Köszi, ezt komolyan leírtad :D
Kíváncsi voltam tényleg érdeklik-e az embereket, bár akkor is van az egészbe valami...
Az őszintét megvallva próbáltam utána járni az asztrológiában a 12 jegy tulajdonságainak, de arra ébredtem rá 1 nap, hoyg szerintem az ősi ... népek (nem tudom pontosan kik) 12 különböző jegyű embert figyeltek és a tulajdonságaikat; esetleg ez lehet egy értelmes magyarázat arra, hogy miért olyan a kos amilyen, vagy a skorpió jegyű (tegyük fel) és eszerint illenének össze is.
ui: és más a nő és más a férfi, de ebben még nem vagyok biztos, egyenlőre nem vagyok asztrológus :D
Egyetértek az előttem szólókkal.
Az asztrológiai vonatkozáshoz: az aszcendenst semmiképpen sem szabad kihagyni, én úgy tudom, minél idősebb az ember, annál inkább az aszcendens tulajdonságok kerülnek előtérbe. (Magamon is tapasztalom: bika vagyok oroszlán aszcendenssel, és ahogy öregszem, leszek egyre elviselhetetlenebb. Az oroszlán szerintem egy "szemét" jegy, akkor is, ha sokakat esetleg megbántok vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!