Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Érdemes párt keresni horoszkóp...

Érdemes párt keresni horoszkóp alapján? Tegyük fel, hogy az aszcendens-et ne is vegyük számításba.

Figyelt kérdés
Kár az energia érte vagy van benne valami, ha a párkapcsolati oldalát nézzük?
2011. ápr. 10. 02:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje! A kerítések pedig eggeeen alacsonyan vannak. Gyorsan beugranak okos-über-gondolkodni nem tudó lények, a palánták pedig összetiporva. Szegény Amper...Hogy forgolódi a sírjában. Mert ugyebár nem látjuk, mekkora áramerősség halad át egy vezetéken-lehet, hogy semmi, de szépen meg is sülhetünk. És ki a fene látja mindezt? Csupán hit kérdése, nem nyúka-piszka, mert szétsül a fejünk. Tehát, egy marha kitalálta, aztán műxik a dolog. Nade, én pl. nem nyúlkálok a konnektorba, pedig nem fizikus szakot végeztem. Meg aztán hogy jövök én ahhoz, hogy dilettáns módon beleröfögjek olyan dologba, amihez lövetem sincs. egy dolog lehet mögötte: nem vagyok korlátolt és elhiszek bizonyos látott dolgokat, bár az agyunk tökéletesen azt látja a szemen keresztül, amit akar. De ez már metafizika és az itt hozzászólók Einsteint kezdik lefikázni, az meg igen csúnya dolog lenne. És most a kérdezőnek. Ne keress párt horoszkóp alapján. Van a horoszkóp és mögötte az ember. Nincs horoszkóp ascendens nélkül, így ne tételezzünk fel olyasmit, ami nincs-vagyis van:) Legfeljebb nem tudni. Ascendens nélkül úgy hívjuk: nap jegye. Ez alapján és teljes horoszkóp alapján se keress párt. És párt se keress, jön az utadba, ha úgy alakul és szükséged van rá. Ha az asztrológia érdekel, tanuld meg, kb.20-30 év tapasztalat kell hozzá, minimum. Ha párkapcsolati elemzés az összeillőségről, akkor...vagy kíváncsi vagy, de az is lehet, bizonytalan, nem tudod, illik-e hozzád, akivel együtt élsz egy ideje. Számodra nincs értelme az ilyenfajta vizsgálatnak:)))
2011. ápr. 13. 17:32
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt komolyan leírtad :D

Kíváncsi voltam tényleg érdeklik-e az embereket, bár akkor is van az egészbe valami...

2011. ápr. 14. 18:58
 13/21 DarkChii válasza:
Szerintem ÉRDEMES! Már a horoszkópom sem ajánlotta, hogy egy Föld jegyű párral éljek, mivel én Tűz jegyű vagyok. Igazuk lett: valóban elnyomtuk egymást. Viszont most egy Kos jegyű párom van, és igazán nagyon jól megértjük egymást! Viszont hozzá kell tennem, nem ez alapján kerestem. Hiszem sokszor a vonzódáshoz nagyon kevés, ha a horoszkópotok illik egymáshoz. Inkább azt ajánlom, szimpátia alapján válassz, és csak utána nézd meg, milyen veszélyeket kell elkerülnötök a kapcsolatban!
2011. nov. 11. 12:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Az őszintét megvallva próbáltam utána járni az asztrológiában a 12 jegy tulajdonságainak, de arra ébredtem rá 1 nap, hoyg szerintem az ősi ... népek (nem tudom pontosan kik) 12 különböző jegyű embert figyeltek és a tulajdonságaikat; esetleg ez lehet egy értelmes magyarázat arra, hogy miért olyan a kos amilyen, vagy a skorpió jegyű (tegyük fel) és eszerint illenének össze is.

ui: és más a nő és más a férfi, de ebben még nem vagyok biztos, egyenlőre nem vagyok asztrológus :D

2011. dec. 13. 10:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyi alapja van hogy vannak bizonyos tulajdonságok amelyek általában jellemzőek egy adott jegyre. De a személyiség elemzés ennél sokkal komolyabb egy embert a napjegyén kívül sok dolog befolyásolja.. leginkább azoknál az embereknél állapítható meg könnyebben a jelleme( csak felszínesen persze) amelyeknek egységben van a napjegyűk és az aszcendensük (ha holdjegy is az külön öröm) Mondok egy példát én pl. bika vagyok bak aszcendenssel vagyis totálisan földjegyű. De mondjuk képzeld el azt az embert aki mondjuk bika de kos aszcendenssel és ehhez jön egy ikrek holdjegy. Na ott igazodj ki és vonj le általánosan érvényes következetéseket csak a napjegyéből. nem fog menni
2011. dec. 15. 13:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Elég bonyolult...megtapsolom aki megérti :)
2011. dec. 15. 16:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Bár én skorpió vagyok bakkal, ha úgy nézzük akkor összeillik, mert föld + víz az okés, de cifrásnak tűnik ez így (mert akkor a deszcendensemmel is bonyolíthatom, ami nekem rák ) :D
2011. dec. 15. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.

Az asztrológiai vonatkozáshoz: az aszcendenst semmiképpen sem szabad kihagyni, én úgy tudom, minél idősebb az ember, annál inkább az aszcendens tulajdonságok kerülnek előtérbe. (Magamon is tapasztalom: bika vagyok oroszlán aszcendenssel, és ahogy öregszem, leszek egyre elviselhetetlenebb. Az oroszlán szerintem egy "szemét" jegy, akkor is, ha sokakat esetleg megbántok vele.)

2011. dec. 19. 18:48
 19/21 A kérdező kommentje:
én pont fordítva hallottam, hogy a csillagjegy idősebb korban bontakozik ki, filozófia az egész szakág nem lehet megérteni sose, csak ha megtanulod 20 év alatt talán :D
2011. dec. 20. 21:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg?
2012. jan. 8. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!