Hogyan kell olvasni ezt a képletet?
A képlet jelentése:
A Mars berakta az aszcendensét a Szűzbe, és túl későn vette ki. Az Ikrek ráléptek a Vénusz aurájára, és mindhárman a balesetin kötöttek ki.
A lényeg, hogy a csillagok állása szerint most egészen újholdig ne egyél vacsorára babkonzervet, mert igen büdös estéid lesznek.
Mondjuk, azok a vonalak ott belül mit jeleznek, mire utalnak.
Hogy érted egyébként, hogy egy könyvet lehetne vele teleírni?
Ki nem néztem volna belőle ezt.....
Tehát a vonalak mit jeleznek?
Kedves 01:21-es! Köszönöm, utána fogok olvasni! :)
Kedves 13:32-es! Eltaláltad a jegyemet és az aszcendensemet :) Hát igen, eléggé visszafogtak, talán túlságosan is. Anyukám nevelt, mert apu a születésem előtt meghalt. Anyu három műszakban dolgozott, én meg suliba jártam, szóval eléggé ritkán találkoztunk, és bár már nyugdíjas, most sem lett szorosabb a kapcsolatunk. Nagyon szeretem Anyut, de örülnék neki, ha megpróbálna az én fejemmel gondolkodni néha.
Amint lesz rá pénzem, belevágok a sportlövészetbe (egyrészt megtanít a koncentrációra, másrészt levezethetném vele a feszültséget).
Kedves 13:52-es! Jól lőtted be az időpontot, éjfél után 5 perccel születtem (Anyu szerint 4 perccel, de a nővérke 5-öt írt a papírra). Hát igen, eléggé nehéz eset vagyok :D Mi az a rejtett aszcendens, és mit befolyásol?
Valóban előre kéne néznem, és nem vissza. Teljesen talált amit írtál, mostanában indult el testvéremmel meg egy ismerősével egy vállalkozásunk, remélem, hogy sikerünk lesz. Látom, mennyire bonyolult egy ilyen dolgot beindítani, és kicsit félek, hogy miattam fog akadozni, ne adj' Isten becsődölni a dolog. Eléggé szűkösen élünk, és ugyan nem vagyok anyagias ember, belátom, hogy kell a pénz ahhoz, hogy az ember boldoguljon a világi dolgaiban is (pl. le tudjam rendezni a fenálló adósságainkat).
Az utolsó két mondatodat (is) értem :)
Köszönöm a válaszokat!
Mások is írhatnak nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!