Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy nem lehetett előre...

Hogy nem lehetett előre kiolvasni a csillagokból a Japán atomkatasztrófát?

Figyelt kérdés

Zoltán kvantumfizikus kérdése

A kérdés kézenfekvő ! Ha az asztrológia egy hiteles és működő eljárás, akkor vajon miért nem lehet ilyen globális katasztrófát megjósolni, talán ez nincsen benne a csillagokban ? :)

Egyrészt, Én hallottam már arról, hogy "asztro guruk" országoknam jósolnak ! Ha hiszed, ha nem. Mivel van születési pontja, így van csillagjegye és horoszkópja stb. Akkor vajdeh miért nem tudták a szakértők kiolvasni a csillagok járásábol, hogy ez lesz ?

De ha ettől eltekintünk, akkor is sok egységnyi emberekre lebontva, hatalmas katasztrófát okozott egyéni társadalmi életben. Miért nem lehetett annyi ember horoszkópjában látni, hogy meghalnak és vagy hozzátartozóik, összeomlik házuk, izotópos lesz az ételük és vizük.

Vajon miért nem alkalmas erre az asztrológia ? Mi tőrténhetett ? Hozzá nem értő médiumok vagy alkalmazhatatlan babonák fére interpretálása ?

2011. márc. 24. 14:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez NEM ember alkotta földrengés volt. Japán egy nagyon durva törésvonalon fekszik. Ilyen erős földrengés nagyjából 20 évente fordul elő, szóval csak idő kérdése volt, hogy pont Japánt találja meg.
2011. márc. 25. 16:18
 12/25 anonim ***** válasza:

Két nappal a japán földrengés előtt belépett az Uránusz a Kosba. Néhány magyar interneten is iró asztrológus már jelezte, hogy katasztrófák fognak történni. Sőt Libia sem az utolsó. A következő két évben lesz még néhány meglepetés.

Akit érdekel keresse Buzsáki Gábort a neten.

2011. márc. 25. 16:58
 13/25 A kérdező kommentje:

" hogy bár ezek előrejelezhetőek, miért nem tárják a világ elé, hogy hasonló katasztrófák hol valószínűek"

Hát, .... Ő. Igazság szerint ez enyhén szolva megkacagtató, nem gondolod !?

Valaki rejtélyesen megjósolja, de semmit nem tár a nyílvánosság elé, ellenben ha tőrténik valami katasztrófa 10 éven belűl, akkor mondhatja, hogy megmondtam ugye :D.

Az asztrológia, ha igaz akkor nem egy ember kiváltsága azt alkalmazni és belelátni, minthogy a tudományba sem. Minenki kiszámolhatja aki ért hozzá. Arra gondoltam amiket fenntebb leírtam. Miért nem jósolták meg az asztrológusok akik napi horoszkópokat készítenek jó pénzért, vagy akkor ahhoz sem értenek ?! :D.

"Az asztrológia nem jóslás"

Kérlekszépen pedig az !

"de ez egyrészt rohadt bonyolult, mert meg kell csinálni hozzá több 10000 elemzést, meg egyébként is veszélyeket mutat meg, utakat, nem pedig bizonyos jövőt.

Mivel mindenkinek van szabad akarata."

Iszonyat hozzá nem értésedről tettél tanubizonyságot !

Ha mindenkinek szabad az akarata és nincsen megírva semmi a csillagokban, amit az asztrológia állít és te akkor most cáfoltad az egész asztrológiát, akkor minek foglalkoznak vele ? :D Rohadt bonyolúlt, hogy még te sem érted ! Pedig egyszerű az ! A tudomány is annak bonyolúlt és kusza, aki nem ismeri és nem jár benne könnyedén ! :).

Több ezer elemzést nem tudtok megcsinálni ? Akkor hamisak az összes egyéni elemzések !

Ha ember alkotta főldrengés, akkor is jeleznie kellett volna ! Mintahogyan bármilyen hatást, háborúkat, focimeccsek eredményét.

"Néhány magyar interneten is iró asztrológus már jelezte, hogy katasztrófák fognak történni"

Ja, benne kellene lennie az egyéni horoszkópokban és két nappal előtte, amikor kiszámítható az égbolt változási számítógépes programmal ezer évekre előre.

Nem vagytok nagyon elfogúltak ?!

2011. márc. 28. 19:05
 14/25 anonim ***** válasza:
De azok, viszont bármit mondhatsz nekik, úgy is megcáfolják, majdnem úgy, mint egy vallásban.
2011. márc. 28. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:

Marhára nem értem, hogy miért szkeptikusokkal vannak tömve az ezotériás topicok. Oké nem hiszetek benne, aki hisz az ostoba stb.

Az asztrológia tényleg nem jóslás. Bár sokan szeretnék ha az lenne (most valamiért úgyis felkapott lett). Elvileg a születésed idejéből és helyéből "profilozna" téged. Vagyis megmondja milyen a személyiséged, mik az alapmotivációid, kedélyállapotod és hasonlók. Ebbe nem mennék most bele jobban, hogy ez menyire valós, vagy nem valós mert nem érdekel. Sajnos soha nem volt olyan ismerősöm aki értett volna hozzá, hogy elkészítse a horoszkópom, de aki ezzel foglalkozik annak tényleg nem két perc összedobni egy ilyent. A horoszkópkészítés egy régi "tudomány" volt amit aztán leváltott a jóval kevésbé misztikus pszichológia. Előbbi a csillagok hatásaiban vélte felfedezni az illető tettei mögött meghúzódó szándékot.

Az a szkeptikus aki azzal viaskodik, hogy a nőklapjás 5 soros horoszkóp hülyeség értelmetlen dologra pazarolja az energiáit, aki azzal, hogy miért nem látják a jövőt az is. Egyszerűen a horoszkópos jövendőmondás egy hülyeség de nem a horoszkóp miatt.

...szerintem ;)

2011. márc. 29. 03:12
 16/25 anonim ***** válasza:

"Valaki rejtélyesen megjósolja, de semmit nem tár a nyílvánosság elé, ellenben ha tőrténik valami katasztrófa 10 éven belűl, akkor mondhatja, hogy megmondtam ugye :D. "

A horoszkópból nem lehet jósolni. Ahogy előttem írták lehetőségeket lehet felvázolni vele. Most gondold el milyen társadalmi következménye lenne annak, ha egy asztrológus kijelentené, hogy itt és itt hatalmas katasztrófa lesz. Mivel ezek lehetőségek, nem tudják teljes bizonyossággal megmondani, hogy igen ott ez fog történni. Ha egy kicsit konyítasz a szociálpszichológiához, elképzelheted ez milyen pánikhelyzetet eredményezne.

A szabad akaratról annyit, hogy amikor megszületsz egy bizonyos bolygóállás alatt születsz (ezt rajzolják fel később a radixban). De rendelkezel szabad akarattal, ahol eldöntheted, hogy egy adott állást milyen szinten élsz meg.

2011. márc. 29. 07:34
 17/25 anonim ***** válasza:
[link] Itt pontosan taglalja, miért milyen bolygóállások járultak hozzá a földrengéshez
2011. márc. 29. 11:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Előre nem tudnak semmit sem ,mert ha tudnának akkor megakadályoznák azt a sok ember halálát.
2011. márc. 29. 20:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem olvastam el az eddigieket, de te mégis honnan tudod, hogy nem jósolták meg? És ha meg is jósolták volna, ki a túró vette volna őket komolyan?

Én személy szerint nem tudom, higgyek-e ebben, de azért vegyétek figyelembe, amiket írtam. Ha valakivel egy rugóra járt az agyunk, akkor elnézést :)

2011. márc. 29. 21:55
 20/25 anonim ***** válasza:
19:05 Kérdező ! reagálás. : Abban igazad van, hogy nem lehet tudni, hogy egy egy lassú bolygó, ha házat jegyet vált, mit fog előidézni. De hogy fog , az biztos. Minden bolygónak több jelentés tartalma van Képzeld el, még a pápának is van asztrológusa. Ő is hisz benne!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!