Nyilas fiú oroszlán aszcendens?
Sajnos nekem nem oroszlán az aszcendesem, úgyhogy személyes tapasztalatot nem tudok mondani,de olvasd el és meglátod illik-e rád. :)
nekem is pont ezek a jegyeim.
csak nem nov22, 21:55 táján?
mit írjak?
Egyrészt, a horoszkóp nem tükrözi a valódi életet. Az alábbi önképem biztos hogy rád nem fog illeni, hiába hasonló a horoszkóp, mert a neveltetés is sokat nyom a latba.
Visszahúzódó vagyok, és tisztességes.
Csak ha szükséges, habozás nélkül kezdeményezek, és irányítok. Vannak álmodozós napjaim, és vannak tevékenyek, alkotó napjaim is.
Talán pont ezeket értékelik bennem, ami miatt könnyebben kapok segítséget az új környezetekben.
na és persze a "tisztességes" sem mond neked semmit?
Nem lehet úgy, hogy na most a szomszéd Mari nénihez tisztességes vagyok, de a beosztottamhoz meg nem. ezt hívják kétszínűségnek, nem pedig tisztességnek. A tisztesség nem tesz különbséget emberek között. Azt inkább becsületnek lehetne hívni, az igen, már megválogatja az embereket.
Én egy 20 éves Nyilas vagyok, Oroszlán ascendenssel.
Szenvedélyes, energikus, birtokló, aktív, szociális, büszke, kritikát nem tűrő, kitartó és sportos vagyok.
Megjegyezném, hogy a Holdam is az Oroszlánban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!