Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák lány mérleg fiú milyen...

Rák lány mérleg fiú milyen páros lenne?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
teljesen mindegy, nem horoszkóp függő.
2011. márc. 12. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:

bármelyik is vagy a kettő közül, a válasz: ROSSZ.

Azért rossz, mert aki ilyen hülyeség alapján dönti el, hogy belemegy-e egy kapcsolatba az hülye! A másik fél helyébe ha tudomásom lenne róla, hogy ilyen f*szságokat veszel figyelembe a lábad nem érné a földet, ugy rúgnálak ki!

2011. márc. 12. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Konyhai mérleg, vagy patikamérleg? Azoknak amúgy hogy állapítod meg a nemüket?
2011. márc. 12. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
hetero
2011. márc. 12. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

2 lehetoseg van

1, azert kerdezed mert csak ugy a "kivancsisag hajt", es "ussem veszem komolyan" a magyarazatod ra

a rosszhir ebben az esetben, hogy de igenis komolyan veszed. Ha itt az "ezokommando" meggyozne, hogy bizony rossz parositas, es te megis belemesz a kapcsolatba, az elso veszekedesnel eszedbefog jutni, hogy itt mit irt be a sok "mindenttudo" es vefolyasol a donteseidben...

2,komolyan hiszel benne es azert kerdezed:

nagyon es oszinten sajnalom a kornyezetedet.

javaslom, hogy a fecskek szaporodasi utemet is vedd figyelembe a barataid megitelesenel, esetleg az egy forre juto galambszar mennyiseget dekagrammban, hisz azok is pont annyira vannak hatassal egy ember szemelyisegfejlodesere, mint gigantikus gazgombok a halal fszaban tolunk millio kilometerekre...

Orulok, hogy segithettem

2011. márc. 12. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi megvoltunk. Csak hülyeség miatt vége lett.
2011. márc. 12. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is rák a csillagjegyem, a barátomé mérleg. Eddig ez a legjobb kapcsolatom (igaz, nem volt sok), minden tekintetben tökéletes az összhang:) Lassan 3 éve vagyunk együtt, én 24 vagyok, Ő 27. És tényleg nagyon jó páros vagyunk:) Szerintem is hülyeség amúgy a horoszkópokra nagy hangsúlyt fektetni, csak leírtam, mit tapasztalok:) Persze én is olvastam már utána az interneten, és a jegyek jellemzői mindkettőnkre nagy százalékban igazak, és ezért az egyért kételkedek egyedül, hogy valóban hülyeség e. Mindenesetre érdekes:)
2011. márc. 12. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem meg töröltetek a k_rva any_tokat de a sok tetűt meg nem?
2011. márc. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!