Miért támadják az asztrológiát olyanok, akiknek halvány foglmuk sincs róla?
Sem az alapjairól, sem a működésének módjáról, egyáltalán semmilyen szinten a leghalványabb dunsztjuk nincs?
Itt is van a fórumon egy rakás ember, aki csak azért teszi be a lábát az asztrológiai témájú topikokba, hogy kifejtse, hogy ez egy hülyeség. Mint a parasztbácsi, amikor bemegy az állatkertbe, rábök a zsiráfra és közli, hogy ilyen állat pedig nincs. Max. azzal módosíthatnám a régi viccet, hogy sokan inkább kitekernék a zsiráf nyakát.
Ennyire veszélyeztetve érzik a hitüket?
És akkor mi van, hogy itt, vagy ott születik?
A gyerekszületésnél kizárólag annyi számít, hogy milyen génekkel születik és később milyen szociális hatások érik. Ennyi!
Egyébként asztrológus vagyok:)
És még annyit ahhoz a cikkhez, amit lépten-nyomon belinkeltek - mert más nincs, úgy látszik, csak ez az egy:) - hogy baromságokat vizsgáltak a kedves tudós hölgyek urak, úghyogy az értéke nulla. Mintha vizeletből akarna az ember hemoglobint mérni. Ki mondta valaha is az asztrológusok közül, hogy a Napjegy, vagy a Jupiter írja le bárkinek a foglalkozását, vagy azt, hogy író lesz-e vagy művész? Soha életében nem mondott ilyet egy árva asztrológus se, mert tök baromság. Namármost a tudós urak megállapítják a nagy semmit, hogy csudák csudájára, nem korrelál a Napjegy a foglalkozással. Hát hogy a fenébe korrelálna már? És akkor ezzel meg van cáfolva az asztrológia létjogosultsága. Hú, ez igen:))
Na mindegy, nem akarok én itt senkit se meggyőzni, akit érdekel, az úgyis utánajár, akit meg nem az maradjon sötétben. Csak azt nem értettem, és ezért is tettem fel a kérdést, hogy - mi a csudát köpködnek tök sötét emberek, aki soha életükben a fáradságot nem vették, hogy minimális mértékben megvizsgáltak volna bármi nüansznyit az asztrológia területéről? Ettől érzik jobban magulat? Hát, "sekély e kéj", ahogy Attilánk mondta volt. Na mindegy, egészségükre.
Hát a nagyon tudós tudós csillagász úr, aki köpködi az asztrológiát, na az meg a csúcs. Elovastam a "könyvét", tele van csúsztatásokkal, alapok nullán, de azért ír egy könyvet az asztrológiáról. Hát ezzel az erővel én is írhatnék egyet az atomfizikáról. Hú, az is nagyon "tudományos" lenne:)))
Méghogy csak 1 cikk cáfolja az asztrológiát...Kicsit többet olvastam már. De az miért van, hogy egy sincs, ami bizonyítaná. Mert dobálózni könnyű légbőlkapott hülyeségekkel, de bizonyítani az már más dolog. Aki csillagász, az valóban tudománnyal foglalkozik, szóval te csak ne minősítsd őt. És még ti sötéteztek le bennünket. Vicc az egész. Nemtudom ki a sötétebb, aki valamiféle okkult áltudománnyal foglalkozik, vagy aki logikusan gondolkodik és a bizonyított, valódi tudományban hisz.
Többszáz évvel elvagytok maradva, vegyétek már észre magatokat.
Én azt nem értem, hogy
1: az asztrológusoknak hogy nem tűnik fel, hogy ez nem működik??
2: ha annyira működik, valamelyik nagy okos asztrológus, miért nem keres fel egy vállalkozó szellemű tudóst? Nézzék meg mindkét oldalt és BIZONYÍTSÁK be amelyik oldalt be lehet. Ettől már para van, mi?
Hát ha nem értesz hozzá, és csak a kiskegyedből veszel információt,sose tudod meg, hogyan működik az asztrológia. Elég bőségesen kifejtettem mi minden van a horoszkópban, de olyan konokul ragaszkodol, meggyőződés nélkül a saját verziódhoz, hogy az már fáj. De legyen meg a te hited szerint.
Képzeld el, ha én arról írnék, hogy a Nap kering a föld körül. Amit akkor gondolnál, azt gondolom én is.
Kedves asztrológus!
Azt mivel magyarázod, hogy bak létemre csupa vízöntő tulajdonságom van és más horoszkópokban is jobban magamra ismerek, mint a bakban? Furcsán áltak a bolygók? Jött egy aszteroida, elsüvített a föld mellet és hirtelen más lettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!