Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas fiúk, lehetne néhány...

Nyilas fiúk, lehetne néhány kérdésem hozzátok?

Figyelt kérdés
Amikor azt mondjátok egy lánynak msn-en : szeretlek, hiányzol , akkor azt mindig komolyan gondoljátok?Csak akkor mondjátok ki, mikor teljesen így éreztek vagy ez lehet vak duma is nállatok? Írnátok magatokról pár szavas jellemzést?
2011. márc. 5. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

én nyilas vagyok, és kikérem magamnak, hogy a csillagjegyem alapján be akarsz skatulyázni. ezer meg egy dolog miatt írhatok ilyet egy lánynak, ezt nem az dönti el hogy nyilas vagyok-e vagy se.

elemzés: barna hajam és zöld szemem van.

remélem, kielégítő volt a válasz, és legközelebb nem hülyeségeken kezdesz el töprengeni, hanem lépsz a srác felé, ha az nem mer.

2011. márc. 5. 22:53
 2/8 üreginyul ***** válasza:
Én Vízöntő vagyok és nyakon burogatlak, ha mégegyszer ilyen marhaságot kérdezel. :D
2011. márc. 6. 01:01
 3/8 anonim ***** válasza:
A nyilas a legőszintébb csillagjegy, én is az vagyok nem hiszem hogy vetítene...én se szoktam...
2011. márc. 6. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A nyilasoknak a hazudozást, vak dumát tanítani kellene, mert valóban őszinték és én sem vagyok jó hazudozásban. Egy nyilas férfi.
2011. márc. 6. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ilyesmikre számítottam mint az utolsó kettő! Aki pedig nemtetszéssel válaszolt, annyit tudok mondani hogy bocsánat, senkit nem ítélek meg a csillagjegye alapján, nem skatulyázom be, csak éppen kiváncsi vagyok 1-2 dologra, a részletekre ne térjünk ki. Mindenkinek köszönöm!
2011. márc. 7. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is nyilas vagyok és néha úgy érzem be kéne iratkoznom valami tanfolyamra, ahol megtanítanak hazudni... Az őszinteségem miatt tisztára pancsernak érzem magam ebben a modern világban. Na nem a párkapcsolatnál rossz ez, hanem az élet egyéb területein, pl üzleti élet, munka, kihasználós barátok.

Úgy érzem, rajtunk nyilasokon elég könnyű kiigazodni. Ha én mást mondok valakinek, mint amit gondolok, az leginkább ártatlan vicc szokott lenni és azért ilyenkor mindig éreztetem a másikkal (sőt mondom neki rögtön), hogy csak vicceltem. Mondjuk egy "szeretlek, hiányzol"-al nem szoktam viccelni, az számomra komolyabb.

2011. márc. 8. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet felületesnek tűnünk, de nem vagyunk azok.

Sok más Nyilas haverom van, akik komoly szellemi tudással rendelkeznek, és nagyon jó utazók.

Én is inkább szellemi síkon mozgok és imádok utazni.

Könnyen lehet lelkesíteni, cserébe én is lelkesítek, és optimista vagyok.

Sajnos sokszor szétszórt vagyok,ingerült, és ilyenkor beszólok másoknak, ami bántó lehet :S

De népszerű vagyok és én is szeretem az Embereket :)

2011. márc. 8. 22:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mennyire igaz amit mondtatok... =) Megy a plusz!
2011. márc. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!