Nyilas fiúk, lehetne néhány kérdésem hozzátok?
én nyilas vagyok, és kikérem magamnak, hogy a csillagjegyem alapján be akarsz skatulyázni. ezer meg egy dolog miatt írhatok ilyet egy lánynak, ezt nem az dönti el hogy nyilas vagyok-e vagy se.
elemzés: barna hajam és zöld szemem van.
remélem, kielégítő volt a válasz, és legközelebb nem hülyeségeken kezdesz el töprengeni, hanem lépsz a srác felé, ha az nem mer.
Hát igen, én is nyilas vagyok és néha úgy érzem be kéne iratkoznom valami tanfolyamra, ahol megtanítanak hazudni... Az őszinteségem miatt tisztára pancsernak érzem magam ebben a modern világban. Na nem a párkapcsolatnál rossz ez, hanem az élet egyéb területein, pl üzleti élet, munka, kihasználós barátok.
Úgy érzem, rajtunk nyilasokon elég könnyű kiigazodni. Ha én mást mondok valakinek, mint amit gondolok, az leginkább ártatlan vicc szokott lenni és azért ilyenkor mindig éreztetem a másikkal (sőt mondom neki rögtön), hogy csak vicceltem. Mondjuk egy "szeretlek, hiányzol"-al nem szoktam viccelni, az számomra komolyabb.
Lehet felületesnek tűnünk, de nem vagyunk azok.
Sok más Nyilas haverom van, akik komoly szellemi tudással rendelkeznek, és nagyon jó utazók.
Én is inkább szellemi síkon mozgok és imádok utazni.
Könnyen lehet lelkesíteni, cserébe én is lelkesítek, és optimista vagyok.
Sajnos sokszor szétszórt vagyok,ingerült, és ilyenkor beszólok másoknak, ami bántó lehet :S
De népszerű vagyok és én is szeretem az Embereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!