Szerintetek melyik horoszkóp jegy a legjobb? Ha lehetne választanod, mi lennél leginkább?
Szerintem a Halak a legjobb! De jó még a Szűz is!
Én Bak vagyok :D
A Vízöntők a tutik! Igazi kuriózumok vagyunk, belőlünk van a legkevesebb a világon. Másfelől a Skorpió, mert a párom is az. :D
Egyébként még azok is tudják, akik foglalkoznak asztrológiával, hogy csak a születési jegy alapján nem sokat lehet megmondani az illetőről, olyan meg pláne nincs, hogy jó, vagy rossz jegy. :)
Én nyilas vagyok kos aszcendenssel.
Rengeteg rossz tulajdonsága van a jegyemnek, de én így érzem jól magam.:)
Igazából talán egyedül skorpió nem lennék, de csak azért, mert a legtöbb skorpió ismerősömben csalódtam.(de ez nem biztos, hogy a csillagjegy miatt)
Én skorpió lennék- arcátlan, gátlástalan, szenvedélyes, még a fülén is kijönnek az érzelmek, szexorientált
Vagy oroszlán- rengeteg oroszlán kisgyereket ismerek érettek és magabiztosak
Vagy különc Vízöntő is szívesen lennék, pasim az
Hát ezek lennék, de csak egy könnyed, vidám, laza, szeszélyes Nyilas vagyok :)
Igazság szerint nincs olyan, hogy legjobb...mindnek van úgymond előnye, hátránya...a lényeges dolog, hogy egy egyén viszont képes az összes csillagjeget mindenestül egybe olvasztani, így egy teljes személyiséggé válni, nem pedig törtként megmaradni, ahol pedig már csak a pozitívak fognak dominálni. :)
Szóval az én választásom az összes egyszerre. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
oroszlán vagyok és ha választanom kell akkor... inkább az oroszlán. Ez illik hozzám a legjobban :)
szűz nem lennék! Egyszer épp elég volt elveszteni, köszönöm. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!