Mi a véleményetek az ikrek jegyről?
Én Ikrek vagyok, de nem hiszek abban, hogy ez meghatározza a személyiségemet, a sorsomat. Általában - ha kiváncsiságból - elolvasom, hogy mit írnak az Ikrek-jellemről, pont az ellentétét állítják, ami én vagyok! :)
így a véleményem ez: örülök, hogy Ikrek vagyok, de ennyi. szebb, mintha Bak lennék. :D
21/l
Én az Ikrek és a Rák határán születtem (06.20.) ahogy észrevettem mind2 jegy általános tulajdonságai jellemeznek engem.
Nem szeretek Ikrek lenni, mert igaz rám h sok minden felületesen érdekel,belekapok mindenbe ha megunom hagyom a fenébe vagyis nem vagyok kitartó..gyakran változik a hangulatom, mintha 2 személyiség élne bennem, nehezen tudom megállapítani mit érzek :S
22/L
Idegesítőek egytől egyig :S:S
(én Bak vagyok)
hmmm utolsó te talán így ismered az embereket hogy ki idegesítő meg ki nem? jó okos lehetsz:)))
de talán épp te vagy az idegesítő:))
sose tudod mit tesz, sose tudod mit miért tesz, leszar téged, átver, hiteget, megcsal, de mindezeket oly profi módon, hogy sose tudod meg mi az igazság vele kapcsolatban. jól hazudik.
soha többet ikrek lány...
Az hogy valaki megcsal valakit nem a horoszkóp miatt van
-.-""""""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!