Szeretném megtalálni azt aki ugyanabban az évben, hónapban, napon és órában percben született mint én. Hogy tudnűm megkeresni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 11:53
11/16 anonim válasza:
igen, pont hasonlíthatok egy kongói négerre, akivel egy időpontban születtünk és a hobbink is ugyanaz lehet...
12/16 anonim válasza:
Ezt én megcáfolnám kedves kérdező, ugyanis egy nyaralásom során találkoztam egy nővel aki ugyanabban az országban, ua. évben, hónapban, napon született, mint én. Érdekes volt a felismerés. Kicsit beszélgettünk, de szerintem nincs közös bennünk, mégcsak nem is voltunk szimpatikusak egymásnak. Ja és nő vagyok.
13/16 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyen embert találni... Olyat ismerek, akivel egy évben, hónapban és napon születtünk, általános iskolában volt egyik barátnőm, de akivel ezen túl még egy órában és percben is... olyat gondolom nehéz lenne találni D:
14/16 anonim válasza:
Nekem volt 1 o.társam, akivel 1 napon és 1 helyen születtünk, csak én reggel, ő meg délután, de nem igazán voltunk hasonlóak... Voltak rokon vonásaink, dehát csak annyi, mint akármelyik másik o.társammal...
15/16 anonim válasza:
Nekem egy régi osztálytársam pontosan 1 órával korábban született, mint én. Teljesen különbözőek voltunk. Nekem már más az aszcendensem, úgy látszik számít nagyon.
16/16 anonim válasza:
Esetleg közösségi oldalakon, amelyiken lehet szülinapra keresni, ott kutakodj. És írj a veled egy napon születetteknek, hogy hány óra/perckor születtek. Lehet válaszolnak, vagy maguk is örülnének a feltételezett lelki társnak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!