Nem tudom melyik nap születtem. Meg tudná e mondani egy asztrológus? Iker vagyok,20 perc van ikernővérem és az én születésem között. Én éjfél után jöttem a világra, mig testvérem éjfél előtt.
Édesanyánk úgy döntött,hogy egy napon legyen a születésnapunk.Akkor még megtehette.Korán elveszitettük őt,és ma már nincs kitől megkérdezni.Nagyon szeretném,ha valaki segitene.
Köszönöm.
Létezik egy rektifikációnak nevezett eljárás, ami amolyan "reverse engineering" módszerrel az életeseményekből pontosítja a születés időpontját.
Bár egy asztrológus szerint ez sem a valós születés időpontját adja (mert akkor ellenőrizni lehetne), hanem egy amolyan spirituális születési időpontot, ami még akkor is pontosabb, ha percre pontosan tudod a valódit.
És még csodálkoznak, hogy nem hiszek az asztrológiában!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:20
Nem vagy egyedül, miveé ln sem értem... Az ember születési adata szinte minden okmányában benne van... Diák, személyi, útlevél... Alap azonosító adat...
A rokonok/kórház már arra sem emlékeznek, hogy 30-31, vagy 31-1 éjszaka volt?
Ezzel ugyan nem lesz megoldva az egész probléma, de legalább csak 2 lehetséges nap, nem 3 lesz.
Nem tudom hány éves vagy, de én megpróbálnék utánajárni a kórházban, ahol születettek, vagy legalábbis a jogutódjában. (Zárókat 50 évig megőriznek, lehet tovább is, eddig biztos.)
Engem már asztrológiától függetlenül is érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!