Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nekem az aszcendensem az...

Nekem az aszcendensem az nyilas, ergo így a deszcendensem az ikrek. A 7. házban ez áll. Ez mit von maga után?

Figyelt kérdés
Az eredeti horoszkópom az bak.Az aszcendensem az nyilas.Rám egyáltalán nem jellemző az ikrek jegyre általánosan leírt dolgok.
2011. jan. 28. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem jellemző rád az ikrek :) A deszcendens mindig a 7. házban van, ez a másik ember, olyan valakit mutat, akit keresel a kapcsolataidban, milyen embert tartasz vonzónak, milyen jellegű kapcsolatot részesítesz előnyben.

[link]

2011. jan. 28. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
persze hogy nem jellemzők rád, mert a horoszkóp HÜLYESÉG, BAROMSÁG.
2011. jan. 28. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
HÜLYESÉG, BAROMSÁG. ennyire nem érted? csak újságokban olvastál előrejelzéseket egy egy jegyre? mert akkor elhiszem, hogy baromságnak tartod. De talán ha ide írnád a születési év hó nap hol adatokat, megmondom milyen emberke is vagy
2011. márc. 2. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
LOL nekem is nyilas az aszcendensem, így a deszcendensem is ikrek.:D a napjegyem egyébként mérleg.:D
2011. aug. 7. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!