Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy a Skorpió férfiak...

Igaz, hogy a Skorpió férfiak nagyon tudnak szeretni, ellenben ha nem tetszik nekik valaki, azt elég durván elutasítják?

Figyelt kérdés

Tehát ez a két véglet,én ezt tapasztaltam.Szerelmes voltam egy Skorpió jegyű srácba,aki elég bunkón visszautasított,minden empátia nélkül,sztem nagyon nem tetszett neki,hogy én,mint csaj kezdeményezek.

Igaz,hogy mindig a Skorpió férfiak döntenek és nem tudok őket meghódítani,ha nem tetszel nekik,csinálhatsz bármit?

2011. jan. 27. 20:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Az exemmel, akiről írtam, pont az volt az egyik probléma (már ha problémának lehet nevezni), hogy sokan környékezték és senkit nem volt szíve elküldeni a fenébe. Olyan szépen, kedvesen mondta el nekik, hogy nem igazán az esetei, de azért barátok maradhatnak, hogy sokan még továbbra is reménykedtek.

De most is olyan, miután szakítottunk. Egyszerűen nem tud megbántani olyat, aki kedvesen, normálisan közeledik hozzá, még akkor sem, ha amúgy nem igazán kedveli.

2011. jan. 27. 21:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden tapasztalatom. Remélem, valamit azért segíthettem, ha sokat nem is. :)
2011. jan. 27. 21:46
 13/30 A kérdező kommentje:
köszi! nos,lehet,hogy az az illető Skorpió másokat kedvesen hajtott el,de engem volt szíve jó bunkón... persze lehet,hogy velem volt a probléma (bár nem hinném,mert azért nem durván nyomultam).vagy csak utált valamiért,bár ezt sem hinném.mindegy,nagy az isten állatkertje...
2011. jan. 27. 21:50
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

de valahogy nem értem ezt az egészet, most nem lehurrogásból, hanem magyarázd el nyugodtan, de olyna fura ez az egész, hogy elmész a dizsibe, odamész egy csávóhoz, --hello, te milyen jegyben születtél?- -Skorpió.- -...fújjj..., büdös bunkó menny innen!-

én is skorpió vagyok, de mibe hogy ennyiből nem tudzs jellemezni engem, ha néha néha, kezem ügyébe kerül és elolvasom, az énrészemet, akkor gyakorlatilag alig van valami ami igaz lenne rám.

2011. jan. 27. 22:52
 15/30 anonim ***** válasza:
46%

az a baj, hogy az ilyen válaszok A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:40 jellemzik azokat, akik a horoszkóp féle párkeresésben hisznek! áltudományos baromság 50% hogy bejön 50 hogy nem!

Én Skorpió csillagjegyű vagyok és nem szoktam tapló lenni, pláne nem akkor ha nálam kezdeményeznek!

21/F

2011. jan. 27. 23:12
 16/30 anonim válasza:
37%

"én is ezt tapasztalom,hogy nem egyenes ember,legalábbis akkor,amikor nem kell neki valaki.nem adja szépen a tudtára vagy emberi módon,hanem belegázolva.."

ez elég ellentmondásos mondat volt. Pont, hogy egyenes volt és nem hülyített. Tudod, az egyenes ember az őszinte ember, nem pedig a kedves ember. Azért mert bunkón elhajtott, már azt mondod "nagy az isten állatkertje...". Hatalmas szerelem lehetett, gratulálok! Attól még hogy nem tetszettél neki, emberileg ugyanolyan jó/rossz ember, mint eddig volt. Amúgy nekem sem vagy már írás alapján sem szimpatikus, lehet neki sem voltál, én nem ítélem el a srácot.

2011. jan. 28. 06:00
 17/30 anonim válasza:

De hogy a kérdésedre is válaszoljak (előző vagyok), igen, a skorpiók kinéznek maguknak valakit, akiért egy bizonyos ideig hajlandóak küzdeni, aztán ha összejön, akkor "formálják". Tökéletes párra van szükségük. Valóban nagyon féltékenyek, mert uralkodni akarnak a párjukon, ahogy az egyik válaszoló írta, de nagyon tudnak szeretni. Reálisan gondolkodnak, és őszinték (mint ahogy a srác is az volt veled). Legalábbis az én barátom ilyen. De itt egy általános jellemzés:

A Skorpió arra vágyik, hogy a másik lelkét kisajátítsa. Szüksége van a partnere életerejére és lelkierejére, ez ad neki elegendő erőt a léthez. Ezért úgy viselkedik a párkapcsolatban, mint egy megszálló. Létrehoz egy nagyszabású tervet a társával való közös életéről. Ez olyan csábító, hogy a másik örömmel vállalja a részvételt benne és közben észre sem veszi, hogy ezzel szinte lemondott a saját életéről. A Skorpiónál fontos szerepet játszik a szerelemben mind a testi mind az érzelmi oldal. A jel kettőssége az erotikában is megmutatkozik, hol lángolóan szenvedélyes, hol depresszióba zuhan. A kalandokat nem hagyja ki, ha megtalálta élete párját, akkor sem képes lemondani a flörtökről. Nem igazán hűséges típus, de a társától elvárja, hogy az legyen. A büszkesége nem tudja elviselni, hogy a birtokolt társ ne csak az övé legyen. A Skorpió jegyűeket nehéz meghódítani, mivel ők szeretik kinézni maguknak a zsákmányt és elvárásaik is magasak. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. Általában elég későn találja meg élete párját.

2011. jan. 28. 06:05
 18/30 anonim válasza:
100%
2011. jan. 28. 06:13
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt nem értem,hogy akik nem hisznek az asztrológiában,mert baromságnak találják,meg általánosításnak,miért olvasgatják ezt az oldalt és minek írnak egyáltalán? Nem hiszek az UFOkban,ezért nem olvasgatok ilyen oldalakat és nem válaszolgatok.Mivel nem tudtatok másba belekötni,ezért belekötöttetek abba,ami a srác és köztem volt,amiről fogalmatok sincs,de nem is abban kértem tanácsot,hogy ítéljétek meg ezt az egészet.

Igazából annyit tudok,hogy ezek után sem fognak érdekelni a Skorpió férfiak,mert látszólag azok,akik ideírtak (Skorpió jegyűek),szintén csak leoltani tudtak,úgyhogy gratulálok nektek.

Azt a részét,ahol azt írtam,hogy nagyon tudnak szeretni,figyelembe se vettétek.A normális válaszadóknak köszönet! A többinek ment a lepontozás.

2011. jan. 28. 18:26
 20/30 A kérdező kommentje:
köszi a belinkelt oldalt! nagyon jó!
2011. jan. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!