Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy a Skorpió férfiak...

Igaz, hogy a Skorpió férfiak nagyon tudnak szeretni, ellenben ha nem tetszik nekik valaki, azt elég durván elutasítják?

Figyelt kérdés

Tehát ez a két véglet,én ezt tapasztaltam.Szerelmes voltam egy Skorpió jegyű srácba,aki elég bunkón visszautasított,minden empátia nélkül,sztem nagyon nem tetszett neki,hogy én,mint csaj kezdeményezek.

Igaz,hogy mindig a Skorpió férfiak döntenek és nem tudok őket meghódítani,ha nem tetszel nekik,csinálhatsz bármit?

2011. jan. 27. 20:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mindig a skorpió választ. Az én skorpióm már azelőtt évekkel kiszemelt, mielőtt konkrétan lépett volna, nem azért mert félénk volt, hanem mert jól eltervezett mindent. Történtek dolgok, szenvedélyes és viharos kapcsolat volt, 11 hónapig tartott, aztán hirtelen leléptem tőle. Szerencsétlen azóta is szenved és még mindig nem adta fel, hogy meghódíthat. A skorpiók imádják a kíhívásokat, egy hozzájuk hasonló szenvedélyes partnerrel érzik jól magukat. Én pl jól tudtam bánni vele, a kapcsolatunk széles skálát ölelt fel, vidámság, röhögésfulladásig, megettük egymást órákig csók, veszekedés a semmin és a mindenen. Nagyon férfiasnak találtam, de néha olyan lassú és unalmas volt, hogy az nem ment össze a mindig harsány természetemmel.

A skorpió pasik nagyon kanosak. Minden csajt megbütykölnének még a legrondábbakat is néha. De mindig a kihívást keresik, az adrenalint. Ha nem tetszik neki a hölgy de rányomul akkor úgy csinál mintha az egy levegő lenne. Nagyon szenvedélyes és eget rengető a szerelmük, akár a szakítás után évekig is ugyanazt a személyt siratják, szeretik.

Ezért nem jössz be neki, mert te azonnal behódoltál neki, holott ő ezt nem is kérte.

2011. jan. 31. 17:56
 22/30 anonim ***** válasza:
41%

"gazából annyit tudok,hogy ezek után sem fognak érdekelni a Skorpió férfiak,mert látszólag azok,akik ideírtak (Skorpió jegyűek),szintén csak leoltani tudtak,úgyhogy gratulálok nektek."

Ha buta vagy, a többi csillagjegyűtől se várj mást! Pontozz le! -.-

2011. jan. 31. 17:59
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

hát, de nem azért, csak ha normálisan sem tudtad elolvasni amit írtunk, akkor sajnálom, mert nem arról beszéltünk, hogy közted és a barátod között mi volt, hanem erről az egész skorpiós diszkriminációról, mert hogyha ennyből elítélsz valakit, hogy skorpió, és egy skorpiót még látni sem akarsz, akkor sajnálom, mert ennyből nagyon nem lehet megállapítani egy embert, és azt is furcsállom, hogy az asztrológiához fűzött kommentem alapján megállapítod, hogy milyen párkapcsolatot tudok ki alakítani, ja és mellesleg nem azért jöttem ide, mert érdekel ez a téma vagy nem, hanem mert rámentem az "Egy véletlen kérdés" menüpontra.

de így még hozzátenném, hogy az asztrológiának csak a horoszkópos részével nem értek egyet, DE viszont van ebben az asztrológiás témában, egy olyan, hogy az aszcendens kiszámítása, és ezt az aszcendenst kiszámították egyszer nekem is, és ebben szóról szóra, minden egyes dolog igaz volt rám vagy igaz lesz, mert változtatnom kell rajta, és ebben az aszcendenses témában van valami, mert mondom minden igaz volt rám, szóval ajánlom neked is, ha már ilyen témában utazol, és ezzel a horoszkóppal hagyj fel, csak nagyon ritkán jön be.

így idéznék egy régebbi (teljesen ilyen típusú kérdés, mint a tiedből) kérdésből, amiben az egyik válaszoló, az eegyi előtte válaszolót okított ki:

1.) A Skorpió a lehető legrosszabb születési jegy...

Összeférhetetlen, antiszociális, magát is gyilkolja, önmaga is szenved saját magától!!!...

Akaratos, hirtelen haragú, önfegyelmet nem ismerő, a legtöbb öngyilkos a skorpió csillagképben született...

KERÜLJ EL JÓ MESSZE MINDEN 'SKORPIÓ'-JEGYBEN SZÜLETETT EMBERT!!!

======

2.) Tudnod kell, hogy egy ember jellemét, jövőjét, életét nem a születési csillagképe alapján határozzák meg az asztrológusok, hanem fontos még az aszcendense is...

Ezt a születési helye, órája, perce határozza meg.

Van akinek az aszcendense sokkal jellemzőbb, mint a születési csillagjegye!

SŐT : 7 évenként változik, hol az aszcendens erősebb, hol a születési csillagjegy!

Általánosságban leírják, hogy a Skorpió csillagjegyben születettek melyik másik jeggyel jönnek ki jól, de a valóságban (az aszcendens pontos ismeretében) teljesen más is kijöhet ugyanarra az emberre!!!

Kedves ......... !

NE a születési csillagjegye után válassz párt magadnak illetve ne ebből ítéld meg az illetőt, mert ez így nagyon félre fog vezetni...

Ha mégis érdekel X-illető horoszkópja, akkor pontosan számíttasd ki egy hozzáértő (megbízható!) szakemberrel, ehhez tudnod kell az illető pontos születési FÖLDRAJZI HELYÉT, DÁTUMÁT, ÓRÁJÁT, PERCÉT...

2011. jan. 31. 23:12
 24/30 A kérdező kommentje:

Kedves 17:56os! Igen,én is úgy gondolom így utólag,hogy az volt a baj,hogy "nyomultam".Nem durván,hanem finomabban,de ő nyilván nem értékelte,még ha netán be is jöttem volna neki valaha,szépen leírtam ezt a lehetőséget.Függetlenül attól,hogy Skorpió vagy sem,sok pasi szeret hódítani,és a nyomulós csajok nem jönnek be neki.Csak hát ugye már nem lehet visszacsinálni,ezen hiába is siránkozok.Egyébként köszi,te adtad az egyik leghasznosabb választ.

23:12 és mások: higgyétek már el,hogy nem csak horoszkóp alapján ítélek.Ezt már csak azért sem tehetném,mert rám sem illik az,amit a csillagjegyemről írnak-illetve nem sok minden. Az aszcendensem jellemzése jobban illik rám szerintem,illetve van kettőség a csillagjegyemmel.És nem fogom kerülni a Skorpiók társaságát sem,vagy bármi ilyesmi,csak mostanában jött rám ez a korszak,hogy mindenkinek tudni akarom a horoszkópját. Volt,hogy hónapokig randiztam sráccal,és nem is tudtam,hogy milyen csillagjegyű,vagy ha tudtam is,nem tulajdonítottam neki lehetőséget.Az pedig,hogy miért horoszkóppal akarok magyarázni ebben az esetben mindent,azért van,mert nem ismertem igazán azt az embert,de így már lehetőségem se lesz megismerni őt.

2011. febr. 1. 12:02
 25/30 A kérdező kommentje:

Sverdans: A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

Ennyit erről szerintem :)

2011. febr. 1. 12:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha nem szimpatikus valamiért a közeledésed, akkor ugyanúgy elutasít egy vízöntő, egy oroszlán, egy rák, egy bika vagy akárki más is. Egyébként is a férfiak dolga a hódítgatás, kissé ellenszenves benyomást tud kelteni egy lány, aki liheg egy fiú után és ha elhajtják, akkor meg van bántódva.:) Kerítsd elő valahonnan az elveszett önbecsülésedet, ha nem akarsz újra így járni másokkal is.
2011. febr. 2. 11:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Guten Abend
2011. júl. 7. 22:33
 28/30 anonim válasza:

A skorpió a legrosszabb jegy?

Legalább nem pofázik folyton meg hazudozik mint a drága jellemtelen ikrecskék. ;D

2014. jan. 4. 23:02
 29/30 A kérdező kommentje:
azért nem hazudozik,mert magába fojt sokmindent.Egyébként hazudnak ők is,mint minden más jegy. :D Mert ugyebár ez nem horoszkópfüggő...
2014. jan. 7. 13:25
 30/30 A kérdező kommentje:
ja,a kérdés kiírása után pár hónappal összejöttem egy Skorpió jegyű sráccal,így kiismerhettem eléggé eme jegyet :) azóta már szakítottunk,nem igazán fértünk össze :D
2014. jan. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!