Milyen ajándék illik egy nyilas csillagjegyû nôhöz?
XDD
Bármit, csak horoszkópos holmikat ne.
Esetleg étkezési utalványt.
Szeretnék még nevetni egy kört: miért is kap tőled ajándékot?:D
Valerie Tasso könyvek esetleg. Egy szép Káma szútra könyv.
igen mindenkinek igaza van. vegulis kurv@ra minden nyilas no ( es csak a nyilasok) orulnek egy bizonyos ajandeknak. kepzeld csak el, hogy egy nem nyilas nonek veszel praktikus ajandekot...
Ekkora nem lehet az idiotizmus-
Ha meg prostinak viszed, ( az egyik elottem szolobol tokeletesen latszik, hogy naiv no", mert beirta h bugyit mert az fogyoeszkoz) segitek, pont nem a bugyi a fogyoeszkoz naluk, hanem a zsebkendo, gumiovszer torolkozo...
Egyebkent meg mint NOnek vegyel olyan ajandekot, amivel ugy erzed, hogy nem megalazni akarod mert prosti. Ha nem tudsz rola mast mint h prosti, akkor a fenykepei alapjan nezd meg mi veszi korbe, ha egy vicces parna, akkor bizonyara szereti azokat, ha van egy hamutarto, akkor cigizik is, vagy diszhamutarto, esetleg vehetsz neki barmit ami a lakast ahol fogad otthonosabba teszi.
mint nyilas, valoban a tegez a nyereg esetleg a nyilvesszo az idealis ajandek.
03:35
Azért veszek neki ajándékot, mert az a fajta udvarias pasi vok, akirôl a nôk csak álmodnak.:)
Az a bak, képek alapján sem igazán tudom belôni mit szeret... De azért kösz.
21:31
te meg az a fajta vagy, aki egy weblaoon olvasott kerdesbol megtudott mindent a masik emberrol.
En is jartam prostihoz egy idoben. Es ez pont a nagyonsikeres korszakomban volt, amikor nem volt kedvem meg turelmem baratnot tartani, sot egyenesen feltem, hogy valamelyik kapcsolatom egyszercsak hoz egy fogkefet is...
Nem kell abbol megitelni, hogy jar prostihoz. ezt csak a nok itelik el, abbol is a korlatoltfajta, mert nehez neki megemeszteni, hogy nem biztos, hogy az agya kell valakinek, a szexre meg lehet penzert is szerttenni.
ma mar 3 gyerekes apa vagyok, megtalaltam azt aki fontos es er annyit, hogy feladtam az "eloeletemet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!