A skorpió hazudós, taktikázós, sunnyogós jegy vagy megbízható egyenes és melegszívű?
A történetedhez annyit, hogy ha olyan mondta, akinek szintén tetszel, akkor nem biztos, hogy ezt a Skorpiód mondhatta, ez a pasi kavar, lehet.
Ha ennyire zavar a dolog, fixáld le vele, hogy mégis mit gondol rólad, ha minden oké, akkor folyt.köv. a Skorpióval, a haverját meg sz*rd le.
A legéletképesebb jegy.. nah igen, többek közt ezért nem cserélném el. :)
Kérdező, szerintem jegytől függetlenül igaz, hogy a pasik nem csókolóznak órákig csúnya rib@ncokkal. A barát féltékeny és be akart kavarni, annyira csúnya rib@nc lehetsz ugyanis, hogy neki is tetszel. Abból, amit leírtál, erőteljesen ez jön le.
Szavazz a skorpió pasira. Ha nem érdekelnéd, nem tetszenél neki, akkor nem is keresett volna... de keresett :)
12 csillagjegy van és ez csak annyit mutat, hogy a Nap abban a hónapban, mikor az illető született, melyik jegyben állt. Szóval ennyiből nem lehet általános következtetéseket levonni.
Anyukám pl. Skorpió, a párom is és mindketten csodálatos emberek.
"Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Az is izgatja a fantáziádat, hogy ő még nálad is ravaszabb és rafináltabb. Társad értékes szövetségeseddé válhat, nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is, de nem árt az óvatosság vele szemben. Egy Skorpió mellett soha semmiben nem lehetsz biztos. Ezért akkor jársz jól, ha igyekszel a kedvében járni és nem haragítod magadra. Főleg akkor nem, amikor a lelki tusáit vívja magában, mert úgy érzi, hogy elhanyagolod és nem szereted őt eléggé. Ilyenkor bizony nagyon harapós tud lenni. Teljesen magába roskad, ebből meg te vonod le azt a következtetést, hogy már nem is vagy olyan fontos neki. Mit lehet tenni? Beszéljétek meg, törődj vele egy kicsit, babusgasd őt, ne törődj a tiltakozásával, csak álca az egész. Fektesd le szépen… "
Hát a tapasztalataim nem ezt mondják, de talán érdemes kockázatot vállalni. Hogy miért azt nemtudom de... :D
Az ilyen kérdések mindig általánosítások. Ha találkozol egy negatív skorpióval, mindről azt fogod gondolni, hogy aljas?
Egyébként nekem volt tapasztalatom skorpiókkal, lehet, hogy csak nekem volt inkább negatív...
De azt mondják, a skorpió "boszorkányjegy".
rákérdeztem mondta-e? válaszolta hogy nem, és én éreztem magam rosszul hogy kétségeket ébresztett bennem. még nem tudom mi lesz a sorsa, de úgy gondolom megleckéztetem. feltűnően még csinosabban fogok öltözködni és mivel köztudottan féltékeny, végig nézem majd ahogy felrobban.
akárhogy próbálkozom, nem tudok neki hinni. de úgy vágyom rá majd megveszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!