Ismer-tek olyan embert, aki Bak jegyű, de inkább a Halak leírása illik rá?
Mert én ilyen vagyok, és nem tudom, hogy miért! Az asc-em Nyilas!
(kötőjel miatt sorry)
astronet-en van ilyen izé, ami kiszámolja, hogy melyik bolygód hol állt, de egyik se halak :S csak tűz meg föld jegyekben áll minden bolygóm
ezt a tengelyes dolgot nem értem, én eddig csak MCDC-ről hallottam :D
köszönöm, nagyon jó ez az oldal! :)
sajnos semmim nem áll a halak-ban :S nem értem...
Ne csüggedj, nekem minden jegyből vannak tulajdonságaim...és én is Bak vagyok. És ez azért van, mert az egyén dönt mindig, hogy milyen a hozzáállása, gondolkodásmódja, képes felülírni önmaga jellemét...:D
üdv
25/F
LastOne.Left
Amiket egy asztrológiai jegyről írnak, azt önmagában csak általánosságnak lehet venni. Pont azért, mert a horoszkópunk nem csak egy napjegyből és egy ascendensből áll.
Az egész horoszkóp egy nagyon összetett dolog, tehát laikusként hiába ismerünk több részletet is belőle, az egészet nem látjuk. Talán több tényező együttes hatása lehet nálad, ami miatt a Halak jegy tulajdonságaival azonosítod magad.
Csak úgy megjegyzem, nem tudom, miért, de feltűnően sokan érzik magukat Halak típusnak, miután elolvassák a 12 csillagjegy jellemzését. Ennek az okára még nem jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!