Skorpió férfi - Oroszlán nő?
A barátom és az én esetemben működik a kapcsolat.
21/N és 29/F
Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is.
A Skorpió férfi féltékeny típus, míg az Oroszlán hívalkodó, másoknak tetszelgő ( mindkét nemnél ), kacér típus, a Skorpió ezt se rövid, se hosszútávon nem tudja tolerálni, teljesen más aspektuson mozog a két jegy.
Bocs...
Cáfolom az utolsó kommentet, a Skorpió csípősebb nyelvű, férfiban is, olyat tud marni, amilyet nem akar és mindig olyasmivel jön elő veszekedéskor, amire nem is gondolnánk, hogy felhánytorgat majd.Képesek a legpitiánerebb dologból is ügyet csinálni, és akár évtizedek ( nem vicc) múlva is úgy a fejedhez vágni, mintha tegnap történt volna.Az Oroszlán ezzel szemben, mivel előkelő jegy - ez sem túlzás - átlép a formaságokon, a problémákon meg különösen, fennkölt marad, nem alacsonyodik le a Skorpió szintjére, inkább nagy elánnal félresöpri az útból, amit a Skorpió persze mindig megtorol, mint ahogy a sértéseket is, na ez nem mindegy.
Szóval Oroszlán még a veszekedések, konfliktusok terén is nagyvonalú marad tomboló partnerével szemben, mikor az meg se érdekli ( miért is? Mert mint írtam, nem ereszkedik le ), míg a Skorpió, ha nagyon feldühítik, minden aljasságra képes fizikilag és lelkileg is.
Elnézést a Skorpióktól, nem vagyok elszállva én sem az Oroszlánoktól, mert csomó tulajdonságukat ki nem állhatom, és valamiben jobbak a Skorpiók, sokkal mélyebb, intuitívebb emberek, a gyakorlatból merítettem a példákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!