Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hisztek a horoszkópban? Egy...

Hisztek a horoszkópban? Egy oroszlán csaj hogyan csábítson el egy kos fiút?

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hiszek benne, a párhoroszkópban pedig különösen.

Kos a pasi és Oroszlán a csaj?

Mindkettő Tűz jegy, ennek ellenére nem örvendenek túl hosszú kapcsolatnak, mivel mindkettő autonómiára törekszik, az Oroszlán kieszközöli ( mások elismerése által ), a Kos inkább utat tör magának ( akár másokon keresztül törtetve is ).

De mivel a Kos igazi gavallér is tud lenni ( igaz, ideig - óráig ), ezért könnyen felhívhatja a figyelmét a dicsfényben úszkáló Oroszlánnak.

Amíg tart a Tűz,addig minden oké, amint pislákolni kezd, ( az Oroszlán odébb áll, ha nő, akkor is ), mert a hiúságának nem tesz jót a kihülőfélben lévő kapcsolat ( mondván: Ő ennél jobbat érdemel ).

A Kos se tétlenkedik, nem a plátói kapcsolatok hősi halottja, hamar új "vad" után néz....

2009. febr. 16. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:

A külső mögött mindekét jegy nagyon mély érzésű lelket takar.2 hónapja lett vége az "örökkéatiédésegyütthalunkmegmertlelkitársakvagyunk" tipusú kapcsolatom egy Kossal...2ésnegyed évig tartott.Olyan mély nyomot hagytunk egymásban, amit semmi sem tud kitörölni...de nem épp ideális pár...

Az télleg igaz, h nem vár sokat és új vadra megy...3 héttel azután, h kidobtam új csajjal randizott.

Ez bizonyítja azt is, h a kos nagyon büszke...ha eldobják nem mászik vissza az ablakon...viszont magától nehezen mondja ki a végszót. A seben odaadó, viszont nálunk nem volt igaz, h annyira szenvedélyes lett volna..inkább én kezdeményeztem.

Szereti a vagány lányokat, de nem a plézacica tipus hozza lázba, legalább is nem olyanok kellenek nekik komoly szándékkal.Nem szereti a hisztit, és ha lebarmolják...nem szeret taktikázni, őszinte...érdemes kicsit távolságot tratni, mert szeret hódítani.Optimista tipus, bár vannak rossz időszakai, amikor morog.Ha vmi bántja rágódik sokat.Nem lehet kizökkeneteni a rosszkedvből.

Odaadó és csak az a fontos számára, h a másiknak jó legyen.szereti a társaságot és egy nagy gyerek.Poénkodik, riheg-röhög, de tud nagyon komyol is lenni.Nekem a párom nem nagyon bókolt, és nem mondta el százszor, h mennyire imád, meg iylenek.Vagy ha igen azt is cak egyszerűen, semmi költői kép...

Az oroszlán szereti, ha imádják..de a kos nem fogja ezt annyira kielégíteni az oroszlánban. A kos elég földhözragadt, az oroszlán spontán.

ki kell próbálni..sok sikert.

Ja és attól még, h nem mutatja ki nagyon mélyen fájhat neki, ha megbántják.Nem nagyon beszél az érzéseiről...amit akar kimutat, de ha kell elrejti jól. Jól tud hazudni, ha kell.

Segítőkész, lehet rá számítani...fontos neki a család, és ha megszeret valakit nagyon ragaszkodó.

Kb ennyit tudok most...amúgy is elszorul a kis szívem, remélem nektek összejön :(

2009. márc. 7. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
A hosszút íro vagyok, és egy oroszlán lány.
2009. márc. 7. 15:47
 14/17 anonim válasza:
egyszerűen szerezd meg! én oroszlán vagyok és mindig elérem azt amit akarok ill. mindig megszerzem (nem erőszakkal, de azért én irányítok) azt, akit akarok.
2012. júl. 18. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem van amiben lehet hinni a horoszkópban de vannak kifogásolható dolgok is. Kos fiu vagyok és elmondom hogy sokszor nem nézem hogy ki milyen jegyü talán lehet hogy ezért nincs csajom de kitudja. Az oroszlán mindig irányit uralkodik s sokszor észnél van ez mind jó dolog. A kos szereti ha egy csaj igazán képes megmutatni hogy ö csaj, tehát kinézetelileg. Járj szoknyába (nem minibe persze elhet abba is de az már tul soakt mond)járj szandálba esetleg de ne magassarkuba az nem jo jel mert az megint nagyképüséget és páváskodást jelent. legyenek vonalaid csipöid mellek de ki se essen és ne rejcsd el azokat a ruha enyhén feszüljön rajtad hogy hozza ki az alakod. Azzal megfoghatod s ha nézni akar hadd nézzen szemmel tapogasson le ne zavarjon ha néz s közben gondolatban mond azt hogy itt vagyok tiéd lehetek s ismételd van amikor enyhe telepátiára is képes a kos. közben én is meglátok gondolatokat amit a csaj akar ugymond üzenne de nem mondja ki. ha egyébb kérdésed lenne kos ügyben irj.
2012. szept. 20. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
ne horoszkóppal...
2023. szept. 15. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
No mi történt? Elcsábította az Oroszlán a Kost?
máj. 23. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!