Hisztek a horoszkópban? Egy oroszlán csaj hogyan csábítson el egy kos fiút?
Igen, hiszek benne, a párhoroszkópban pedig különösen.
Kos a pasi és Oroszlán a csaj?
Mindkettő Tűz jegy, ennek ellenére nem örvendenek túl hosszú kapcsolatnak, mivel mindkettő autonómiára törekszik, az Oroszlán kieszközöli ( mások elismerése által ), a Kos inkább utat tör magának ( akár másokon keresztül törtetve is ).
De mivel a Kos igazi gavallér is tud lenni ( igaz, ideig - óráig ), ezért könnyen felhívhatja a figyelmét a dicsfényben úszkáló Oroszlánnak.
Amíg tart a Tűz,addig minden oké, amint pislákolni kezd, ( az Oroszlán odébb áll, ha nő, akkor is ), mert a hiúságának nem tesz jót a kihülőfélben lévő kapcsolat ( mondván: Ő ennél jobbat érdemel ).
A Kos se tétlenkedik, nem a plátói kapcsolatok hősi halottja, hamar új "vad" után néz....
A külső mögött mindekét jegy nagyon mély érzésű lelket takar.2 hónapja lett vége az "örökkéatiédésegyütthalunkmegmertlelkitársakvagyunk" tipusú kapcsolatom egy Kossal...2ésnegyed évig tartott.Olyan mély nyomot hagytunk egymásban, amit semmi sem tud kitörölni...de nem épp ideális pár...
Az télleg igaz, h nem vár sokat és új vadra megy...3 héttel azután, h kidobtam új csajjal randizott.
Ez bizonyítja azt is, h a kos nagyon büszke...ha eldobják nem mászik vissza az ablakon...viszont magától nehezen mondja ki a végszót. A seben odaadó, viszont nálunk nem volt igaz, h annyira szenvedélyes lett volna..inkább én kezdeményeztem.
Szereti a vagány lányokat, de nem a plézacica tipus hozza lázba, legalább is nem olyanok kellenek nekik komoly szándékkal.Nem szereti a hisztit, és ha lebarmolják...nem szeret taktikázni, őszinte...érdemes kicsit távolságot tratni, mert szeret hódítani.Optimista tipus, bár vannak rossz időszakai, amikor morog.Ha vmi bántja rágódik sokat.Nem lehet kizökkeneteni a rosszkedvből.
Odaadó és csak az a fontos számára, h a másiknak jó legyen.szereti a társaságot és egy nagy gyerek.Poénkodik, riheg-röhög, de tud nagyon komyol is lenni.Nekem a párom nem nagyon bókolt, és nem mondta el százszor, h mennyire imád, meg iylenek.Vagy ha igen azt is cak egyszerűen, semmi költői kép...
Az oroszlán szereti, ha imádják..de a kos nem fogja ezt annyira kielégíteni az oroszlánban. A kos elég földhözragadt, az oroszlán spontán.
ki kell próbálni..sok sikert.
Ja és attól még, h nem mutatja ki nagyon mélyen fájhat neki, ha megbántják.Nem nagyon beszél az érzéseiről...amit akar kimutat, de ha kell elrejti jól. Jól tud hazudni, ha kell.
Segítőkész, lehet rá számítani...fontos neki a család, és ha megszeret valakit nagyon ragaszkodó.
Kb ennyit tudok most...amúgy is elszorul a kis szívem, remélem nektek összejön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!