Melyik nő csillagjegy a legtürelmetlenebb?
Figyelt kérdés
Melyik kezd el hamarabb feldühödni?2010. dec. 2. 13:25
2/24 anonim válasza:
Ikrek! Én is az vagyok, és minden ikrek ismerősöm is az. Versenyezhetnénk, de én vinném a pálmát!
3/24 anonim válasza:
vízöntő vagyok, és elég könnyen.
4/24 anonim válasza:
Vízöntő vagyok én is. Szintén eléggé türelmetlen ember vagyok és hamar dühös leszek. Rossz tulajdonságok, igyekszem is változtatni, de mindenképp igazak rám.
5/24 anonim válasza:
ikrek a legtürelmetlenebbek,én kos vagyok és pillanatnyi türelmetlenség van de maugy a kosok kitartóak
6/24 anonim válasza:
oroszlán.hirtelenharagú vagyok.utána megbánom.:-)ezerszer megfogadtam h visszaveszek,de olyan reakcióim vannak,h borzalmas.persze csak ha igazságtalanság,hazugság vagy egyebek érnek.
8/24 anonim válasza:
hát igen a legtöbb ikrek sajna ilyen.:/ Én is ilyen vagyok:D
9/24 anonim válasza:
Sziasztok!Ikrek vagyok,mindent akarok,és azt azonnal!!!!:)
10/24 anonim válasza:
Vegyétek már észre, hogy csillagjegytől függetlenül minden nő türelmetlen! Tisztelet a kis számú kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!