Szűz férfi, mérleg nő-működhet szerintetek?
Azért ha belegondoltok, ez iszonyatosan szomorú.
Nem arra gondolok, hogy XY férfival/nővel azért ne jönne össze, mert egy bizonyos csillagjegye van. Ez még a lehető legszerencsésebb eset... ha valaki nem a Jelleme és Személyisége alapján szelektál, hanem egy ostoba babona alapján, az rossz dolog, de legalább a potenciális partner megmenekül az ezzel járó mizériától.
A szomorú az, ha a csillagok azt mondják neki, összeillenek, ÉS össze is jönnek... csak képzeljétek el, milyen az olyan gyereknek, aki azért nem mehet el osztálykirándulásra, mert az anyuka asztrológusa azt mondta, a "Szaturnusz és a Mars állása kedvezőtlen, ráadásul március 24-én született, ebből akár baleset is bekövetkezhet, el ne engedje őt!"
Ugyanez aztán mindennel, kikkel barátkozhat a gyerek:
"Te Mérleg vagy, ő Skorpoió, hajjaj, nem barátkozhatsz vele, megértetted?"
Vagy épp költsön-e a biztosítására:
"Az asztrológusom elpocsékolt anyagi kiadást jósolt, ebben az időszakban minden költekezéstől távol kell tartanom magam, mert a Jupiter ilyen állása mellett minden egzisztenciális döntésem kudarcba fulkadna csak!!"
Röhej.
Érdekes, rám is 100%-osan illik, amit a mérlegről írnak.
A bibi ott van, hogy nem mérleg vagyok.
Há elvileg elcsábithatod ,de szinte biztosan soha nem feledi a lezbi oldalat.
Nem veszélytelen vállalkozás ,de ha hagytok szabadságot egymásnak ezen a téren
biztos elképzelhetö.Miért ne.
komolyan mondom én nem vagyok normális:S:/xd:D
azt olvastam h MELEG nő és szűz férfi(úgy szűz h nem volt nővel)
mert az tuti nem működne xd:D de így több az esély rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!