Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » (Teoretikus játék) Ha bármilye...

(Teoretikus játék) Ha bármilyen születési képletet választhatnál magadnak, milyet választanál?

Figyelt kérdés

Melyik bolygót hova raknád, melyik jegybe, melyik házba?

Nem baj, ha a valóságban (a múltban, vagy jövőben) nincs ilyen állás/születési képlet.

Kíváncsi vagyok ki milyet kreálna magának, ha mindent lehet, szabad kezet kap...

febr. 15. 17:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A yod milyen?

Azt, tudom mit jelent, hogy milyen fényszögkapcsolat.

A megélésedre lennék kíváncsi, hogy E/1-ben milyen tapasztalat

febr. 17. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudod hasznalni a javadra a bolygokat (foleg a szextiles hazakban), mert a sorsod kozbeszol. Minden probalkozasnak pofaraeses lesz a vege, akkor is, ha ugy tunik, hogy latszolag jol indulnak a dolgok.

40F truecel

febr. 17. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:

#10, Nekem ket Szaturnusz van, mert Bak Jupiterem van, ami raadasul szextilezi a Skorpio Szaturnuszt.

Akkor nekem 3, mert a Bakban a Jupiter mellett a Vénusz is ott áll. Konjunkcióban a Bak Szaturnusszal. De legalább együttes erővel opponálják a születési uralkodómat. (8-as házas Rák Mars; extra bónuszként retrográd)

A 12-es házamat - a nyolcas mellett - én is kiüríteném.

febr. 17. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!