Nem tudom melyik kategóriába illik a kérdésem talán ezotéria a multiverzum kategória nincs mint választható opció . milehet ha?
Rétegei vannak a tudatalattidnak..ahogy az pucolódik a felhalmozott ezéleti okozatoktól (hétköznapi teendők,kihívások,személyiségbeli torzulások stb.) úgy vált át az előző életekre,majd a közvetlen telefonvonalra a felsőbb Éneden keresztül a lélekcsalád-Forrásig...
Vagyis generációs tisztulások és onnan hozott traumák is jöhetnek,de ezt a belső vezetőd adagolja álomidőben..
És nem egy másik "multiverzumban" kapcsolódunk egymáshoz hanem itt és most is,csak amíg nem tudatos ugye addig még "tudatalatti"...
Nekem meg mostanában "áthallásaim" vannak és legutóbb pedig arra ébredtem,hogy félálomban beszélek valakivel és azt kérdezem tőle,hogy
-"Ez mikor volt?"
-"1800-as évek"...(jött a válasz egy férfihangtól) és bevillant egy arckép egy hozzám iszonyat hasonlító nőről korabeli ruhában,feltűzött konttyal..felültem az ágyon és csak pislogtam,mert a főbb arcvonásokban és a szemeiben magamra ismertem,elég sokkoló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!