Rák férfi van hogy ki akarja csikarni a figyelmet? Hogy még többet írjak neki? Próbálok keveset írni, ő is ilyen, ndm nyomulni. Lehet, hogy várná, hogy ajnározzam?
6,8-as! Én is ilyen vagyok, rohadt nehéz a barátkozás számomra. Egyszerűen nem értem, h mi a bajom. Ha társaságban vagyok teljesen rágörcsölök, h mit mondjak, mit kérdezzek. Ez miatt pedig jó formán kimaradok a beszélgetésekből...
Kérdező én rák nőként, mindig keresem a párom. Írok neki, hívom. Kb mindig én keresem őket. Egy idő után elég fárasztó, h csak én keresem a másikat...
14-es rák vagyok.
Ebből szinte semmi sem passzol rám 😁. Főleg lejmolós nem , inkább azért irigykednek rám mert óriási kitartàssal még jó döntésekkel felèpitettem az èletemet.
Inkább mindig tőlem akartak lejmolni.
Áz antennàm tényleg jó, rögtön megèrzem kitől mire szàmithatok de az is csak az èlettapasztalat miatt jó .
Ok odairtad tisztelet a kivételnek
Hát sok Rák csípőből védekezik, hisztizik, ez is jellemző tulajdonságuk. :)
Oké, te nem vagy az, tisztelet a kivételnek! :)
A Rákok általában gyerekszerepben vannak és sokszor felnőtt létre kényszerítő sorsszerepeket kapnak amitől szenvednek. Még felnőttként is gyerekszerepekbe menekülnek, tehát a kedvenc játékmackójával alszik 50 évesen, a kedvenc meséjén vihog, meg ilyenek... :)
A szerencsésebbek hozzámennek "anyuhoz", "apuhoz" hogy gondoskodjanak róla. Elég sok az érdekházasság.
Egyszer egy Rák mondta: Nekem az JÁR hogy kiszolgáljanak!
Csak hogy tudd mire számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!