Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfi van hogy ki akarja...

Rák férfi van hogy ki akarja csikarni a figyelmet? Hogy még többet írjak neki? Próbálok keveset írni, ő is ilyen, ndm nyomulni. Lehet, hogy várná, hogy ajnározzam?

Figyelt kérdés
jan. 10. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

6,8-as! Én is ilyen vagyok, rohadt nehéz a barátkozás számomra. Egyszerűen nem értem, h mi a bajom. Ha társaságban vagyok teljesen rágörcsölök, h mit mondjak, mit kérdezzek. Ez miatt pedig jó formán kimaradok a beszélgetésekből...

Kérdező én rák nőként, mindig keresem a párom. Írok neki, hívom. Kb mindig én keresem őket. Egy idő után elég fárasztó, h csak én keresem a másikat...

jan. 11. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:

11es akkor jó kombó lennènk😁

6,8

jan. 11. 11:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Tutira. Ülnénk egymás mellett néma csendben. XD
jan. 11. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
10. Érzelmi játszmázósak, érzelmi zsarolók. Nagyon jó az antennájuk, kipuhatolják az érzékeny pontjaidat és úgy próbálnak hatni rád, természetesen a saját céljaik elérésének az érdekében. A racionális érveket, józan szembesítéseket nem szeretik, támadva védekeznek, menekülés közben beléd rúgnak, gyávák. Hamar megsértődnek, behisztiznek, két ujjal mutogatnak rád és rád csapják az ajtót. Mesevilágban élnek, addig jó nekik amíg az illúzióikban maradhatnak. A valóság a legnagyobb ellenségük. Lejmolósak, amit aztán soha nem adnak vissza, ez is tapasztalat. Önsajnálók. Sunyi, gyáva, kétszínű kis dögök. Pasiban is. Tisztelet a kivételnek.
jan. 11. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es rák vagyok.

Ebből szinte semmi sem passzol rám 😁. Főleg lejmolós nem , inkább azért irigykednek rám mert óriási kitartàssal még jó döntésekkel felèpitettem az èletemet.

Inkább mindig tőlem akartak lejmolni.

Áz antennàm tényleg jó, rögtön megèrzem kitől mire szàmithatok de az is csak az èlettapasztalat miatt jó .

Ok odairtad tisztelet a kivételnek

jan. 11. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát sok Rák csípőből védekezik, hisztizik, ez is jellemző tulajdonságuk. :)

Oké, te nem vagy az, tisztelet a kivételnek! :)

jan. 11. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszi 🙌🙂
jan. 11. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy némelyiket kenyérre lehet kenni még férfiként is, mert szinte szimbiózisban vannak a családtagjaikkal. Ez annyiból hátrány hogy nem tud egyedül megkenni egy vajas kenyeret, csakis "közösen", csak hogy jót is mondjak! :) :/
jan. 11. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

A Rákok általában gyerekszerepben vannak és sokszor felnőtt létre kényszerítő sorsszerepeket kapnak amitől szenvednek. Még felnőttként is gyerekszerepekbe menekülnek, tehát a kedvenc játékmackójával alszik 50 évesen, a kedvenc meséjén vihog, meg ilyenek... :)

A szerencsésebbek hozzámennek "anyuhoz", "apuhoz" hogy gondoskodjanak róla. Elég sok az érdekházasság.

jan. 11. 17:41
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer egy Rák mondta: Nekem az JÁR hogy kiszolgáljanak!

Csak hogy tudd mire számíts!

jan. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!