Legtöbb rák férfi miért magának való? Én Rák férfi vagyok nyitott vagyok mindenre
#3: nem, ez sem lényeg.
Soha egyetlen mérés, kísérlet stb. nem bizonyította, hogy az asztrológia működik.
És a mögötte lévő törvényszerűséget sem sikerült kimutatni megfigyeléssel.
Akkor mi alapján fogadju kel igaznak?
"Pont hogy több ezer éves megfigyelésen alapszik."
. De mit figyeltek meg?
Semmi konkrétumot nem írsz.
"De gondolom a hagyományos orvoslás is badarság, pedig abból alakult ki a mai orvostudomány."
. Hát, ha Te így gondolod, az a Te dolgod.
Mindenestre tény, hogy 200 éve még azt sem gondolták, hogy a baktériumoknak bármi köze lenne a betegségekhez. A 19. században még a rossz levegőre és a testnedvek rossz arányára fogtak mindent. Ha ezen is alapul bármi a mai orvostudományból, ezeken már régen túlléptünk.
A férjem Rák,Oroszlán asc.el.Én szintén Rák,Rák asc.el. Sokkal jobban magamnak való vagyok,mint ő. Összetett,mert szereti is a csendet,az egyedullétet,meg nem is,de nyitottabb sokkal mint én.Szeret beszélgetésbe kerulni,de ő inkább hallgatóság,nem sokat beszél..
Nagyon visszafogott az erzelmek,és empátia teruletén, ritkán vidám,és keveset nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!