Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért különleges Till Tamás...

Bálvány kérdése:

Miért különleges Till Tamás eltűnésének időpontja?

Figyelt kérdés

Valakinek még feltűnt, miért olyan különleges a gyermek eltűnésének ideje?

És ez őt hogyan érintette?

dec. 16. 12:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
OK, de ez itt most az asztrológia rovat. Véletlenül sem állítom, hogy az asztrológia módszereivel a bűntény felderíthető lett volna. Csak azt jelzem az asztrológiához értőknek, hogy nagyon különleges napon történt ez a szerencsétlenség, ami a fiút rosszul érintette. Reméltem, hogy kérdésem során ez más hozzáértőnek is leesik.
dec. 16. 18:51
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

"pár száz méteres körzetben kell keresni attól a helytől ahol a biciklije előkerült"

"önként ment el valakivel egy helyre ahol meggyilkolták"

- Ezeket pusztán a viktimológia eszköztárával, illetve a körülményekből ki lehetett következtetni (ld. a gyerek életkora, az előkerült, sértetlen bicikli, az otthon és a cél közötti rövid táv). Csak az a gond, hogy ez még mindig rohadtul általános, semmi olyan konkrétummal nem állt elő egyetlen látó sem az elmúlt 20 évben, ami ténylegesen segítette volna a nyomozást.

dec. 16. 18:52
 13/20 anonim válasza:
0%

Ha olyan egyértelmű volt, miért nem tudták megoldani? A biciklinél pont nem az volt egyértelmű hogy a gyilkos csak úgy áthajította a szomszédba, ilyen esetekben azért általában alaposabban, távolabb próbálják elrejteni a nyomokat. Simán gondolhatták pl. azt hogy az úton autóba tuszkolták, a biciklit meg belökték egy tanyára. A tanya pedig állítólag nem is esett útba a Till Tamásék háza és a lovarda között, ezért az is felmerülhetett hogy máshol történt valami a gyerekkel, és a tanyán akarták elrejteni a biciklit.

dec. 16. 19:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Till Tamás ügyével rengeteg másik kérdés foglalkozik. Ez itt most az asztrológiai megközelítés szemszögéből. Így lesz*rom mi lett a biciklijével.
dec. 16. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Asztrológia legfeljebb előre tud jelezni valamit. Pl ha aznap reggel elolvassa a horoszkópját, hogy ez nem a te napod, ma óvakodjon ha járműbe(re) ül, vagy lehet ma egy rosszakaród..

A dátumok alapján utólag is meg lehet "jósolni" a rossz napokat, de nincs asztrológus, aki pontos helyszínt, időpontot, történést, személyleírást tudott volna adni pár számadat segítségével.

dec. 18. 13:37
 16/20 A kérdező kommentje:

#15 Hmm.. csak nagyjából igaz. Az esemény tranzitjainak összevetése a gyerek születési képletével nagyon érdekes. Ha lenne pontos születési időpontunk sok további következtetést letudnánk vonni, bár a halál vagy eltűnés kérdésében egyértelmű megoldáshoz talán nem vezetne. Itt a tranzitok olyan rosszak, hogy állítom a tragédia elkerülhetetlen lett volna, akkor is ha egész nap a szobájába van zárva.

Az elkövető személyének meghatározásához viszont az asztrológia szinasztrián keresztül támpontot adott volna. Írom ezt úgy, hogy én ezt az összevetést F. Jánossal megtettem.

dec. 18. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Ismertem egy asztrológust (már meghalt), aki azt mondta, vannak napok az életünkben, ami a halál időpontja és pontosan ki lehet számolni. Több is van egy életben, de hogy melyik nap lesz az, az rengeteg tényezőtől függ és nem feltétlen attól, hogy otthon marad aznap vagy nem, mert ez az előző hetekben, hónapokban, vagy években eldől, függően attól, hogy milyen lépéseket tettünk a halál felé vagy éppen egyre messzebb attól.
dec. 18. 14:45
 18/20 A kérdező kommentje:
én sem halálról írok, hanem valamiféle tragédiáról
dec. 18. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a halál időpontja adott. Hogy abból valóban halál lesz, vagy "csak" egy tragédia (baleset, stb) azt előre nem lehet tudni.
dec. 18. 14:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Jól írod. Így igaz. A gyereknek akkor pont egy ilyen napja volt, ami szükségszerűen rosszul kellett végződnie. De nem feltétlenül halállal.
dec. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!