Lehet ilyen egy bak férfi?
Kicsit elkeseredésembe irok most, és elsősorban azokhoz szólnék, akik tapasztaltabbak egy Bak férfivel.
Nem hiszek a horoszkópokban, de annyiszor hallottam az utóbbi napokban a “hagyd a fenébe, ő ilyen mert bak”, hogy elgondolkodtam!
Sztori:
Pár hónapja ismerjük egymást a sráccal. Nagyon kedves, gondoskodó ezzel nincs is semmi probléma, nem vagyunk összenőve nem találkozunk minden nap! Amikor találkozunk végtelenül kedves, törődő, viszont amikor külön vagyunk egy sort nem ír egész nap, úgy kell mindig ràírni😞nagyon szereti a munkáját, már szinte munkamániás..
Az érzelmeit sem mutatja ki úgy ahogy kellene, sőt semennyire😞eddig nem volt ilyen ember az életembe, így foggalmam nincs egyáltalán akar e valamit tőlem!
Nem kérdeztem rá, nem akarok hülyének tűnni, csak szeretnék tisztán látni én is és nem hinni egy olyan dologba ami lehet sose fog beteljesedni!
Azt tudni kell, hogy én nagyon érzelmes vagyok (rák)szeretem azt ha törődnek velem😓kezdek nagyon elkeseredni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!