A nyilas nők általában véve lazák, flörtölősek, ami rendben van. De törvényszerűen hűtlenek vagy hajlanak a hűtlenségre, a megcsalásra?
Figyelt kérdés
Nyilván van minden csillagjegyben kivétel, nem is mondom, hogy nagyon hinnék ebben, csak elgondolkoztam. A nő, akit szeretek nyilas.nov. 19. 16:28
12/17 anonim válasza:
Az igazság remekül titkosítja magát és ez így van jól.
Akkor kell aggódni, ha a macska belei kívül vannak, a szőrös, puha része pedig belül.
13/17 anonim válasza:
A 🤡 csak azt a választ tudja elfogadni, ami megegyezik a világnézetével. Elég primitív.
14/17 anonim válasza:
Én nyilas vagyok,és szeretek flörtölni,volt olyan,akit meg is csaltam.De ez személyiség-és neveltetésbeli probléma inkább,nem kötném csillagjegyhez.
15/17 anonim válasza:
Nyilas vagyok és undorítónak tartom a megcsalást.
Emellett nem vagyok kifejezetten optimista és utazgatni se szeretek. A nyilas jegy jellemzéséből a fele igaz rám, de pont ugyannyi dolog nem igaz egyáltalán.
16/17 A kérdező kommentje:
15, köszönöm. Az én jegyemre is csak a fele igaz, annak amit írnak. Ezért nem is hittem benne soha. Jó ezt tisztázni magamban, hogy tényleg nincs a csillagjegyeknek és a horoszkópnak alapja.
dec. 17. 22:10
17/17 anonim válasza:
Csak akkor ha pakkot kapnak. Egyéb esetben nagyon hűséges karlengetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!