Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas nők általában véve...

A nyilas nők általában véve lazák, flörtölősek, ami rendben van. De törvényszerűen hűtlenek vagy hajlanak a hűtlenségre, a megcsalásra?

Figyelt kérdés
Nyilván van minden csillagjegyben kivétel, nem is mondom, hogy nagyon hinnék ebben, csak elgondolkoztam. A nő, akit szeretek nyilas.

nov. 19. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Nyilas a napjegyem és a holdjegyem is, és sajnos rám nagyon igazak az általad leírtak.
nov. 19. 17:29
 2/17 anonim ***** válasza:

„Nyilas a napjegyem és a holdjegyem is, és sajnos rám nagyon igazak az általad leírtak.”

Barnum-effektus.

nov. 19. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
22%
#2 Barnum ide vagy oda, azért így közel 50 évesen már elég jól ismerem magamat, tudom, milyen vagyok, azt meg főleg, hogy miket csinálok. 😉
nov. 19. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
#3 A jellemednek semmi köze az úgynevezett napjegyhez vagy holdjegyhez, még akkor sem, ha látszólag van közöttük összefüggés. Ld. apofénia. De azért megmutatom, hogy mekkora hülyeséget beszélsz. Kezdjük ott, hogy a régiek nem a Napot vizsgálták ilyen esetben, hanem a Merkúrt, pl. Ptolem. Tetrabibl. 3. könyv. Nem mintha az utóbbi módszer működne, csak arra szeretnék rámutatni, hogy mennyire ellentmondásos ez az egész „tudomány". Azt mondod, a napjegyed és a holdjegyed miatt vagy laza, flörtölős stb., miközben egyáltalán nincs egyetértés az „asztrológusok" között a jellemet jelző bolygókat vagy pontokat illetően. Porphüriosz ugyan mondott valamit a napjegyekről, csakhogy ő a dekanátusok (arculatok) szerint osztotta fel a lelki tulajdonságokat, ld. a Tetrabibloszhoz írt előszavát (görögül van, plusz latin fordítás, kétlem, hogy megérted). Ali Abenragel említi a Holdat ebben a tekintetben, de ő sem a holdjegyet figyelte, hanem a Hold aspektusait (De iud. astr. par. IV. cap. 10., szintén latinul). Mit mondjak Argolusról, aki mindezeken kívül még az aszcendens urát és az állócsillagokat is vizsgálta? (Ptolemaeus parvus, második könyv, 16. fejezet., latin) Ennek ellenére azt állítod, hogy a napjegyed és a holdjegyed miatt viselkedsz így. Ezzel bebizonyítottad, hogy 1. az asztrológia nem rendelkezik egyértelmű, standardizált metodikával, tehát nem tudomány, 2. csak azokat a jellemzéseket hiszed el, amelyek megfelelnek az önmagadról alkotott képednek. Ha vitatkozni akarsz velem, olvasd el az említett műveket (először tanulj meg latinul), továbbá Albumazar Albalchi, Johann Schöner és a többi régi asztrológus írásait, azután kezdhetjük.
nov. 19. 18:42
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
#4 nem érdekel a szövegelésed.
nov. 19. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
#5 Miért nem érdekel? Elolvastad egyáltalán? Vagy félsz az igazságtól? Te is tudod, hogy igazam van, máskülönben nem válaszolnál ilyen alpári módon, hanem pontról pontra kiforgatnád minden egyes mondatomat. Az asztrológia egy baromság, hazugság, áltudomány, semmi több, és ez a véleményed ellenére is így marad.
nov. 19. 19:01
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

…..és csak erőlködik…. 😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

Részemről befejeztem.

nov. 19. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
A nevetés könnyen megy, de érdemleges választ adni nehezedre esik. Ezzel csak magadat teszed nevetségessé. Jó éjszakát kívánok.
nov. 19. 19:15
 9/17 anonim válasza:
80%
Nyilas vagyok. Nem vagyok flörtölős típus, olyannyira nem, hogy lassan negyven éve vagyok férjnél és sosem csaltam meg a páromat. Ráadásul senki sem próbált udvarolni ez a negyven év alatt, viszont szívesen beszélgetnek velem a kollégák. Az egyik közeli munkatársnőm is nyilas és ő sem flörtölős fajta.
nov. 19. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
9-es, köszönöm. Végre hasznos válasz.
nov. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!