Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Más is kínlódik a bak jegyű...

Más is kínlódik a bak jegyű közvetlen rokonával? Mert kiakasztóak az állandó munka és pénz hozzá állásukkal.

Figyelt kérdés
nov. 18. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Az zavar, hogy viszik valamire?
nov. 18. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem vitte semmire sem az anyám mert ő is bak.

Pontosabban rokkanttá tette magát,és anyagilag,idegileg meg kész lett.

Ezért érdemes ugye csak a munkával foglalkozni.

Illetve engem meg kiakaszt mert más nem érdekli.

Én is dolgozok,de nem látástól vakulásig mint a bakok.

nov. 18. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is bak vagyok, de a látástól vakulásig nálam abban az esetben lehetséges, ha a meló, vagy a kollégák nem szívnak le. Ehhez elég egy semleges érzés, illetve ha haszontalan ül tellik a szabadnapos a túlórával hasznossá teszem feltéve ha van rá lehetőség és ha nem áll fent probléma vagy a munkával vagy a kollégákkal.
nov. 18. 19:19
 4/9 A kérdező kommentje:

3-s.

Az volt a kérdésem hogy közvetlen környezet,rokonok,családtagok ezt hogy tolerálják és nem az hogy a munkahelyen kinek tetszik vagy kinek nem!

nov. 18. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

A Jupiter a bakban számít? Mert nekem az van.

Az erős vízöntő érdekeltségemmel ez oda vezet hogy saját magam sem tudom elviselni. 👌

Nehéz...

nov. 18. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Én bak vagyok, és a párom bak-bak. Nem kínlódunk már 10 éve. A horoszkóp baromság, csak megerősítési torzítás.
nov. 23. 10:08
 7/9 kriszpo ***** válasza:

Remélem nem, mert én is bak vagyok. Igaz, én nagyonb hiszek az asztro-hókusz-pókuszban, de az biztos, hogy egy égövi jegy alatt születettek közül jónéhánynak ugyanolyan jó és rossz tulajdonságiak vannak. De nem az összesnek!

Nekem pl. nincs munkamániám, pénzéhségem. Nem hajtom túl magam. Néha egy kis plusz jól jön, de nekem sokkal fontosabb a család, hogy velük legyek!

Egyébként, kívülről nézve nem hiszem, hogy csak a bakok között lennének sztahanovisták....

nov. 26. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán a kínai horoszkópot is figyelembe kellene venni, hogy teljes legyen az összkép.
nov. 30. 00:05
 9/9 kriszpo ***** válasza:
7es válaszomhoz: "Igaz, én NEM nagyon hiszek az asztro-hókusz-pókuszban..."
nov. 30. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!