Ez mitől lehet?
Régebben ritkábban, mostmár egyre gyakrabban van deja vu érzésem. Ezek kb 10 másodpercig tartanak. Mikor meghallom valakinek a beszédét, szinte már tudom mi lesz a vége. Ha valaki megmozdul vagy valami történik, az is olyan mintha már megtörtént volna....
Mitől lehet? Mit tudnék kezdeni vele?
Van rá esély, hogy amolyan intuíció jellegű dolog, ami a biztosan megtörténő dolgokat jelzi előre. Ha közbeavatkozol, például olyasmit mondasz az alatt a kb 10 másodperc alatt, amiről nem érzed, hogy "már megtörtént", az meg fogja szakítani a bizonyosan bekövetkező eseménysort, és más irányba tereli, a deja vu érzés is meg kell szűnjön. Ha ilyen módon nem tudod megszakítani az érzetet, akkor nem rövid távú, de erős intuícióról van szó, hanem más okozza. Ha más okozza, akkor viszont nincs ötletem.
Ha arra is emlékszel, hogy mikor történt már meg az adott dolog(például álmodtál már róla), vagy mikor gondoltál arra, ami aztán megtörtént, akkor még lehet prekogníció.
Szerintem annyira sokszor hallottál hasonló beszélgetést szinte már tudott mint fognak már mondani
Második kérdés fura nekem de még próbálok rá válaszolni,ha arról van képes vagy látni mit fog csinálni másik,itt is az lehet ami írtam neked elsőnek,agy előbb felfogja mielőtt még történne (úgy értem agy múltból épít)és neked ingereket küld,végül biztos meg is történt régen csak nem emlékszel rá, azért van deja érzéssed (amint le írtam pszichológia)
Én egyszer tisztán vissza tudtam emlékezni, hogy mikor álmodtam azt a néhány másodpercet ami a dejavu érzés volt.
Azóta tudom, hogy azért van olyan érzésem mintha már láttam volna mert álmomban már láttam.
Viszont nálam sajnos kellemetlen eseményeket vetít előre, ahogyan ezt a Mátrixban is mutatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!