Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mikor a munka mániás Bak...

Mikor a munka mániás Bak férfi érezhetően lekoppint,akkor mi történt vele? Eddig tök jó el voltunk több éve mint haverok,de két hete valami lett vele és ha felhívom immel-ámmol a telefonba. Pedig semmi sértőt nem mondtam neki.

Figyelt kérdés
nov. 15. 21:39
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ez horoszkóptól függetlenül is előfordulhat. Egyszerűen kérdezd meg tőle mi a probléma. Lehet, nem veled van a gond.
nov. 15. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.Teljesen mindegy,hogy bak,kos,vagy kenguru.
nov. 16. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Fáradt, beteg, meghalt valakije, szakított a csajával, nagyon leterhelt a munkahelyére, depressziós?
nov. 16. 11:26
 4/5 A kérdező kommentje:

3-s.

Állandóan dolgozik,megállás nélkül mert őt ez élteti,ami nekem persze az Ő szemében "lusta" oroszlánként elfogadhatatlan mert a lazítást nem nagyon ismeri.

Mikor már más rég pihen,ő még akkor is csak a feladatokon töri a fejét.

Egyedülálló mint én,illetve már szinte nincs senkije sem ki miatt aggódnia kellene.

Nekem meg még van,de akkor is ismerem a,8 óra munka,8 óra lazítás,8 óra pihenés fogalmát.

Ő meg csak 8 óra pihenés 16 óra munkát fogadja el.

Sőt a legtöbb embert nem nézi semmibe sem,mert csak a munka amit ő csinál a többi ember az csak játszik.

nov. 16. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülj, h idejében szabadultál, még a nagy összegabajodás előtt. Bonts pezsgőt.
nov. 16. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!