Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Trump es ellenfele nyilvanosan...

Trump es ellenfele nyilvanosan megtalalhato szuletesi ideje pontos lehet? Minden altalam kovetett nyugati / kinai stb asztrologiai oldal elore /youtubeon vagy irasban/ mar hetekkel ezelott egyertelmu noi gyozelmet jelzett elore.

Figyelt kérdés
Hogy tudott ennyire maskepp alakulni a valasztas, ha ennyi asztrologus levezette, osszehasonlitotta a jeloltek kepletet egymassal vagy az usa kepletevel?

nov. 6. 19:37
1 2 3
 11/24 Bálvány ***** válasza:

Persze sok kontár van a világban, de ez akár a politika területére is elmondható. Ezért kértem konkrét neveket. Ne keverjünk már MINDENKIT ide, kár itt maszatolni. pl. a Jelzőfény pedig nem tett 'EGYÉRTELMŰ JÓSLATOT'. Mert nem is tehetett. Láttam a videót.

(Bár nem vagyok senki védője.) Az asztrológus megnézi, hogy egy-egy szülött karrier témában hogy áll egy adott időszakban és azt veti össze a kérdéssel. Biden egyértelmű bukó volt. Amikor megingott alatta a talaj én is egyértelműen 'jósoltam' Kamala előretörését,

mert kirobbanó állásai voltak karrier területen, akárcsak Trumpnak.

Na most 2 siker ember közül kellett volna 'megjósolni/kiválasztani' a győztest. Sajnálom, de a bolygók nem írják ki, hogy 'XY lesz az elnök'. Kamalának ez a vereség attól még könnyen lehet egy új karrier szint.

Ezáltal új pozíciók nyílhatnak meg előtte.

nov. 7. 11:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Jelzőfény, ahol a legvégén elhangzik, hogy Trump mellett teszi le a voksát, szóval nem értem:

https://www.youtube.com/watch?v=6phlWy8JCis&ab_channel=Jelz%..

Interstellar is trumpot vetít, mondjuk csak most kerestem rá, mert én nagyrészt kínai és karmaasztrológusokat főleg tarotelemzőket néztem az elmúlt hónapokban akik 70%-ban Trumpra hegyezték ki. Pont az említett túlelemzés-magyarázás százalékos saccolgatás miatt aminek oktatóvideóként talán, de nagyközönségnek közösségi felületen semmi helye nincs..

Kaló fideszes így a saját reményeit vetíti, komolytalan..A tarotban még sosem csalódtam, persze nem amcsi kóklereket kell ott sem nézni..

puszi..

nov. 7. 11:15
 13/24 Bálvány ***** válasza:

#12 Nagyon jó vagy.... A Trump merényletéről szóló videóval példálózol, amikor még Biden volt az ellenfél.

Az igazi választási videó egyébként itt van.

https://www.youtube.com/watch?v=sYZMNrqB09Y

nov. 7. 11:26
 14/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Kamalának ez a vereség attól még könnyen lehet egy új karrier szint. Ezáltal új pozíciók nyílhatnak meg előtte."

Ez nagyon jó, ilyen szisztémában akkor bármit ki lehet forgatni a visszájára, belemagyarázni bármit.

"Jelzőfény" is azt mondja, Trump igen, de nem nagy előnnyel fog nyerni, avagy meglepően kicsi előnnyel.

Ilyen tippet én is tudtam volna adni, csak úgy vaktában.

nov. 7. 11:35
 15/24 Bálvány ***** válasza:
#14 Melyik videót nézted? Vagy egyiket se?
nov. 7. 11:39
 16/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Itt volt a link (12.), nekem ennél többet nem ér, hogy turkáljak ilyenek után.

Ahogy a végére kattintottam, véletlenül eltaláltam azt a részt, amúgy gyorsan be is zártam volna, nehogy "megfertőzzön" ilyen bla bla.

nov. 7. 11:57
 17/24 A kérdező kommentje:
#12 nem jo videot nezel, en nem arrol a videorol, hanem a mostani Trump-Harris valasztasrol : [link]
nov. 7. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem a képletek voltak rosszak, hanem az asztrológusok, akiket követsz. Akiket én követtem Trump győzelmet mondtak már hónapok óta.

Nagyon sok a magát nagy tudású asztrológusnak beállító személy, de a nagy része azt sem tudta miről beszél.

nov. 8. 08:39
 19/24 Bálvány ***** válasza:
#18 megint itt egy maszatoló ember. "Akiket én követtem"...Na kik voltak azok? Hol tették közzé szakmai véleményüket? Ugye asztrológiai szempontok szerint levezették, hogy mit-miért gondolnak? Mert ha nem....akkor csak 'fej-vagy-írást' játszottak.
nov. 8. 09:18
 20/24 anonim ***** válasza:

#19 Én nem vitatom, hogy az asztrológia részben hit kérdése is. Ha nem akarsz hinni benne, nem foglak győzködni.

Joni Patry védikus asztrológus legalább 3 videót készített a választásokról, végig Trumpot látta győztesként. Egyébként az Ukrán konfliktust 3 hónappal előre jelezte annak idején.

Abhigya Anand szintén védikus asztrológus, akit a covid előrejelzése tett híressé, szintén Trumpot mondta. Évek óta követem, a legmegbízhatóbbak az előrejelzései.

Leo King, Robert Phoenix, Craig Hamilton szintén Trumpot mondták.

Redditen is vannak nagyon jó levezetések, de sokakat lepontoztak vagy megszóltak, akik Trumpot mondták. Gyakorlatilag aki nem Kamalát látta győztesnek, azok elvoltak nyomva. Az algoritmus azokat tolta nekem is, akik Kamalára tippeltek. Csak azért tudom, hogy sokan nem őt mondták, mert évek óta követek asztrológusokat és tudom, hogy kik azok, akik nem szoktak félre beszélni.

Hol találni ezeket az embereket? You Tube, Reddit, Tik Tok, X

nov. 8. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!