Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Trump es ellenfele nyilvanosan...

Trump es ellenfele nyilvanosan megtalalhato szuletesi ideje pontos lehet? Minden altalam kovetett nyugati / kinai stb asztrologiai oldal elore /youtubeon vagy irasban/ mar hetekkel ezelott egyertelmu noi gyozelmet jelzett elore.

Figyelt kérdés
Hogy tudott ennyire maskepp alakulni a valasztas, ha ennyi asztrologus levezette, osszehasonlitotta a jeloltek kepletet egymassal vagy az usa kepletevel?

tegnap 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy, hogy az asztrológia áltudomány ami olyan mint a saját farkába harapó kígyó vagy azt mondja, vagy esni fog vagy nem vagy ma vagy holnap de az biztos. Vagy ha konkrétumot mond és bejön akkor azt mondják, hogy látod igazunk volt ha nem jön be akkor meg a biztos az adatok rosszak voltak és rosszul írták fel H Trump hány óra hány perckor született szóval kvázi mint galambbal sakkozni felborítja a bábukat rászarik a táblára és azt mondja győzött
tegnap 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak egy pelda, videokat nem

linkelek, nagyjabol ugyanez:

“2024 november 5. Amerikai elnökválasztás❗️

Donald Tramp vs. Kamala Harris

Teljes újjáépítés....

Rögtön az elején egy merész kijelentéssel Kamala Harris megnyeri az elnökválasztást....

Pluto kivonulása a bakból hagyományosan a férfi hatalmi struktúra átminősülése a vízöntőbe való belépésével a nők oldalára helyezi az erőviszonyokat. Donald Tramp és a férfihatalom egy lefelé irányuló ciklusba kerül, míg a női erő lassú és egyenletes ciklusban emelkedik. A vízöntő a testvériség, a sokszínűség, az egyenlő elosztás jegye is. Pluto átlépése a vízöntőbe a férfi erő visszaszorításáról is szól. Amerikai Republikánus pártot nők fogják vezetni.

Ez egy merőben új felállás amely fejetetejére állítja az eddigi forgatókönyvet USA, Oroszország, Kína, és Ukrajna között.

2025 július- augusztus- szeptemberben mikor a Szaturnusz átlép a kosba, Uránusz átlép az ikrekbe a Republikánus párt két oldalra szakad. Megosztja a republikánusokat, és egy komoly média cunamit indít el. Az ikrek- nyilas tengely összefüggései megmutatják a Hackerek, Kémek, Besúgok közreműködését is, amely szinte " felrobban" a média közegben. Az indok a párton belüli külpolitikai megosztottság amely csúcsán Ukrajna áll, mint kritikus külügy. Egyik oldalon Donald Tramp, Oroszország és Kína áll, másik oldalon Kamala Harris és a Népszavazás, akik igazi békét akarnak. Republikánus forradalom és felfordulás az Uránusz ikrekbe lépésével 2025 július 7. körül várható szeptemberig.

2026 május- június második hullám.” -Erre most

nagyon kivancsi voltam, annyi video es iras foglalt allast elore.. ilyen nyilvanos kijelentesek utan hogy mernek ugyanugy elemezni? 🤨

tegnap 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Ilyen meresz joslatok, aztan akkor jonnek a hasonlo magyarazatok utolag :“A hétfői bejegyzés után, többen is észrevettétek az ellentmondást,

miszerint a januári jóslatokban egyértelműen a republikánus győzelem lett előre jelezve.

Tudván, hogy milyen bolygómozgások lesznek jövőre, NAGYON megörültem a kivetített fényszögeiknek, még úgy is, hogy tisztában voltam azzal, hogy a politikusok születési adatait gyakran torzítják, hogy azokból ne lehessen következtetéseket levonni. Félreértés ne essék, nem személynek drukkoltam, hanem a HOLDNAK!

Annak szurkoltam, hogy ilyen remek kivetített fényszögekkel a HOLD győzze le a JUPITERT, hogy az egyéni sorsokat érő hatások, győzzék le az országot érő hatásokat, mert a jövő tekintetében, ez az egyetlen esélyünk...

Úgy néz ki, hogy a HOLD (a kivetített fényszögek) alulmaradt az országot érő JUPITER hatásaival szemben. Persze ez nem meglepő, hiszen a bolygók ERŐSORRENDJE szerint: világ, ország, egyéni sors... az egyéni sorsok vannak legalul, vagyis a világot és az országokat érő hatások mindig erősebbek. Ezt nagyon nehéz elfogadni, főleg akkor, amikor világosan látható, hogy milyen hatások várnak a világra és az országokra.

Amiért a hétfői bejegyzésemben a valóban egyedülállóan jó kivetített fényszögek miatt, reményt láttam arra, hogy az egyéni sorsok győzhetnek, s ez mégsem így történt, az ezzel okozott csalódásodért bocsánatot kérek.

Ugyanakkor tiszta szívvel kívánom, hogy a most megválasztott elnök beteljesítse mindazok reményeit és elvárásait, akik neki szurkoltak, vagy rá szavaztak. Szükség is lesz rá, hogy sikeres legyen, mert nem egyszerű évek várnak rá, ahogy ránk sem.

Még egyszer bocsánatot kérek a reményeimmel okozott csalódásodért.”

tegnap 21:22
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

"Még egyszer bocsánatot kérek a reményeimmel okozott csalódásodért."

Semmi baj, amúgy sem hittem el, hiszen nincs olyan égi mechanizmus, ami által a bolygók mozgása hatással lehetne a földi emberek és állatok sorsára.

Ahogy fejlődött az asztronómia tudománya (vagyis a rendes csillagászat), ők már a 17. században vicckategóriába tették úgyis az asztrológiát, ezért nem is lepődtem meg. Lényeg, hogy végül jól sült el a dolog, ezen a szép napon.

tegnap 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj: aki jól informált, az tudja, hogy csak napok kérdése, hogy Trump transznőként comingoutoljon. Állítólag Melania már teljes támogatásáról biztosította.
tegnap 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!