Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Most akkor mivan a plútóval a...

Most akkor mivan a plútóval a bakban?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy spiri, nem is igazán folytam bele a csillagok állásába, de folyton szembe jön velem hogy mit csinál a pluti. Most ez akkor hogyan kell ertelmezni? 16 ev karmikus szívásnak vége? Akkor amikor éppen kilép a bakból? Vagy november 19ig zajlik le valami? Vagy azután? Valaki tudna mondani nekem részletesebb magyarázatot? Valahogy nem hagy nyugodni mosz ez a téma

nov. 4. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Inkább 26 tavaszán, amikor az apokalipszis lovasai megfújják a végítélet kűrtjét: Plutó a Vízöntőben; Szati-Neptun a Kosban, Uránusz az Ikrekben."

Na igen, az lesz a szép. Arra befizetek.

(Nekem telibe az első Szaturnusz-visszatérés. Nem tudom mire számítsak...😅)

nov. 5. 14:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én azt sem értem mi az hogy valamilyen bolygó valamilyen csillagjegyben. Illetve ha adott bolygó pl adott esetben a bakban van akkor az hogyan hat a többi csillagjegyre, illetve amiben éppen van arra jobban hat?
nov. 5. 17:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden emberben minden csillagjegy megtalálható, csak más arányban, és más életterületeken.

Hiába születik valaki mondjuk május elején például, és a napja a bikában van, attól még sok más bolygó is ott van a születési képletében. Mindegyik mond róla valamit.

A tranzitok, azaz a bolygók jelenbeli állása (ami ugye mindig az adott jelen, es folyamatosan változik) pedig mindenkire hat valahogyan, hogy kire hogyan azt egyéni születési képletből lehet megnézni. Ha az nem hozzáférhető (ugye mindenkiét nem lehet elemezni), akkor marad a kollektív, kevésbé pontos és sokkal általános érvenyűbb leírás.

A Plútóhoz az alábbi analógiák köthetők:

hatalom, érzelmi kötődés, és kontroll, manipuláció, rombolás, a titkok, rejtélyek és a mélyben lévő dolgok amiket rendesen felszínre is hoz; a mélyre való leásás, elengedés, átalakulás (belső és külső)

A bak jegyéhez tartozó analogiák:

A realitás talaján marad, logikus, 'száraz' értsd: nem érzelgős, a jövőre tervez, céltudatos, logikus, számító, kitartó, a cél érdekében dolgozik hosszú távon terheket vállalva, ezért szokták sztereotip munkamániás és karrierista jegynek mondani, felelőssegteljes (ha ezt elmulasztja, nála mindig be lesz nyújtva a számla, ő nem ússza meg).

Ők azok, akik a fentet és lentet is megélhetik, NEM érzelmi, hanem anyagi szempontból, munka/karrier és társadalmi szempontból (föld jegy) egyikből a másikba kerülhetnek.

Lentről fel, akkor ha hosszú kemény megfeszített munkával felfelé törnek. Ugyanígy, a magasból le, ha pl a felelősségteljesség hiányzik, le is zuhanhatnak a pozíciól amibe kerültek. (Leszállnak a magas lóról :)

Ha a 2-t összeteszed:

Ebben az időszakban (cirka 2008/2009 - 2023/2024ig) az emberek a bakkal kapcsolatos dolgokhoz kötődtek, onnan remélték a 'hatalmat = hogy valamennyire is kezükben tartjak a sorsukat, vagy befolyásuk lehet rá. Azaz a kemény munkához, karrierhez, státuszhoz, pénzhez, lassú felfelé törekvéshez, limitekhez, terhekhez, felelősségvállaláshoz, tervezéshez, logikussághoz, határokhoz.

Ugyanakkor pont ez volt az is, ami az embereket pusztította, rombolta, embertelenné tette.

Megvan az, hogy "lefelé tapos, oldalra rúg, felfelé nyal"? Megvan az, hogy a munkaképtelenek, beteg emberek, hátrányos helyzetűek, meg nyugdíjasok le vannak nézve, és magukra vannak hagyva mert "alacsonyabb pozícióban vannak" és akkor "annyit is érnek"? Megvan az, hogy "hulljon a férgese"? Megvan az, amikor ember a másik emberrel azon versenyzik, hogy ki dolgozik többet, sz@rabb körülményebb között, és kevesebb fizetésért? És el is vállalja, mintha alap lenne? Megvan az, amikor a szülő / oktatás a gyereknek semmi szabadidőt nem enged, mert azt feltölti mindennel, mert ide járjon, oda járjon, ezt is tanulja meg azt is, és már egy gyereknek sincs ideje se megállni, se elgondolkodni, se gyereknek lenni, mert minden feladatokkal, felelősségekkel és munkával van feltöltve?

Biztos voltak sokan olyanok, akik a mélyére ástak, hogy ugyan miért pont ehhez kötődnek, vagy esetleg felismerték az egészet, hogy kösz de nekik ez nem kell és el tudták engedni.

Előfordulhat, hogy valakinek el KELLETT engednie ezt, mert összeomlott a munkája, a karrier, a statusz stb. Gondolj a covidra. Na annak pont az lett volna/ volt a célja szerintem (spiritualis értelemben), hogy elengedjük a bak jelleget, és az ellentétes jegyet is éljük már meg egy kicsit, ami a rák jegye, és a családdal, gondoskodással kapcsolatos. Covid-féle home-office ismerős? Ahol lehet hogy dolgozni nem is tudtál, de a családod meg "rád volt erőltetve"?Minden nehézségével és szépségével együtt.

Mert a Plútó úgy működik, hogy ha magadtól nem adod oda a fülbevalódat/piercingedet, akkor kiszakítja. Ha magadtól nem engedsz el valamit, akkor olyan körülményeket teremt, aminek hatására muszáj lesz elengedned. Innen, hogy hozzá kötik az összeomlás/pusztítást. De ezzel az a célja hogy elengedj valamit amire már nincs szükséged, csak te ragaszkodsz hozzá foggal körömmel, mert azt hiszed hogy kell. Ha magadtól odaadod, nem pusztít, mert akkor neked már megvolt a meló (Ha el tudtal jutni odáig, hogy magadtol elengedd. Ehhez kellenek a felismerések, kell a dolgok mélyére ásás magadban, szóval belső meló)

Tehát most a 29. fokon olyan történéseket hozhat, amivel ha eddig nem láttad be, hogy nem szólhat minden arról, hogy egymást tapossuk a magasabb pozíciókért vagy hogy saját magunkat megnyomorítsuk és agyonterheljük a több és mégtöbb pénzért, vagy hogy a családra nulla időt szánjunk, mert mindig csak a munka van orrba-szájba, és a munka mellett nincs is élete az embernek, akkor most vedd észre, hogy ez abszurd. Most van az a rész, hogy ami "fülbevalód" van és eddig nem adtad oda magadtól, de kellett volna, azt most kitépik a füledből.

Na a vízöntő is megér majd egy misét. Az se lesz fenékig tejfel, annak is meglesznek a maga szépségei és nehézségei

nov. 5. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13, imádom ahogy írsz, MÉG-MÉG!!!
nov. 5. 19:42
 15/18 anonim ***** válasza:

"Kamala bár kontinuitást igér az elmúlt évek politikájával, kisebbségi színesbőrű nőként az eddig elnyomott néprétegek felemelkedését sejteti."

Az tuti hogy ez a nőszemély fel akarja virágoztatni a feketéket, sajnos úgy néz ki hogy erőszakkal. A 60-as éveki felfogással csak takarózik, részemről szégyen!

Trumpika meg ugye erősen rendőrállami és fasisztoid stílusra hajaz.

Úgyhogy ha ezek egymásnak esnek akkor valószínűleg lángolni fog Amerika.

Nagyon erre fut ki a helyzet.

Nemes egyszerűséggel polgárháború.

A Plútó mint erőszak és a Vízöntő mint forradalom is belejátszik, de amúgy az egész világon.

nov. 5. 19:47
 16/18 Bálvány ***** válasza:
#13 nagyon jó elemzés, csak azt nem írod le, hogy a nagybolygók közül a Plútó hatása a legkevésbé kézzelfogható. Inkább tendenciát mutat. Ez 20 éves távlatából visszatekintve, persze egyértelmű, de a sorsbolygókhoz vagy Uránuszhoz képest sokkal inkább háttérzaj szerű a hatása.
nov. 5. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a legkevesbé kézzelfogható és csak tendencia van, de az VAN!

Én nem annyira háttérzajszerűnek mondanám a hatását, inkább háttér, vagy környezet. Hogy milyen lesz adott időszakban, az az embereken múlik, mert ők építik olyanná amilyenné. Jó esetben csak háttérzaj lesz, és mindig az adott személyen múlik hogy a rendszerrel és a rednszerben megy, vagy nem. És ha úgy dönt hogy nem, akkor is tud boldogulni az életben, ez a döntése miatt nem kerül hátrányba. De ha háttér és környezet lesz, ott már a "rendszerben" kell működnöd, ott már ez a nem azzal jár, hogy az ember nem boldogul. Akkor már a "megszoksz vagy megszöksz" elven működik a rendszer.

A bakos példával:

Ebben az időszakban pont, hogy olyan hátteret építettünk, ami teljesen rugalmatlan. (oké, a bak eleve rugalmatlan szóval lehet hogy pont azért) Lásd: ha valaki hátranyos helyzetű, vagy beteg vagy épp csak úgy dönt, hogy köszi de neki nem kell ez az agyonhajszolósdi, akkor nem tudott boldogulni, a rövidebbet húzta, azért, mert a nagyobb tömeg meg nem így működött és azt mondta, hogy úgy működjön minden ahogy én, akinek nem tetszik, az úgy járt.

(Én legalábbis úgy vettem észre).

13 voltam

nov. 5. 22:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Más forrásokból értesülve én azt látom hogy a "megszoksz vagy megszöksz" elvét vonultatják tovább, ennek lehetnek forradalmi felhangjai is, a relatíve "szabadság" az mindig ott lesz hogy melyiket választod, és hogy mennyire lázadsz a kialakuló helyzet ellen. Lehet hogy új alternatívákat kell keresni, teljesen másat mint amit ez a Bak-Plútó minőség eddig kínált. Szóval ebben minden benne van a békés lázadástól kezdve a forradalmakig, a mesterségesebb utakon haladástól a természetesebb, alternatívabb megoldásokig.

Úgy érzem hogy itt mindenki újítani fog, a jó oldal és a rossz oldal is, kérdés az hogy ez nekünk mennyire lesz "jó" vagy "rossz".

Például ha a technika azt teszi lehetővé hogy chipet hordjanak az emberek a bőrük alatt és ezt bizonyos feltételekhez kötik, az egészen biztos hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Megint csak ott van a választás lehetősége!

nov. 6. 03:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!