Kos Szaturnuszosok! Nektek is mindig az utatokba áll valami ami meghiúsít?
(Főleg ha a Jupiteretek a bakban van.)
Kortársaimmal azt beszéljük, hogy mind megéltük valamiben, egyesek több életterületen, mások csak egyben, de mind megéltük, hogy "semmi sem sikerül, és bármit csinálunk, ha fejreállunk, az sem elég"
Nálam pl rengetegszer van olyan, hogy rutinfeladatoknál, mikor már majdnem a célban vagyok, történik valami és annak ellenére hogy én mindent megtettem mégsem sikerül. És az ellen már nem tudok tenni semmit.
Másnál is van ilyen akinek kosban van a Szaturnusz?
Hogyan lehet ezt feloldani?
A kis tehetség háromszöggel lehet valamit kezdeni? Mesélj még!
Vagy ez még nem elég piritósra? 😅
Párkapcsolatot nem akarok, egyáltalán. Szóval a vénusz-chrion nem hoz lázba, nőként sem. Egyedül akarok megélni valahogy, az álmom a remeteélet, csak ahhoz nem ártana ha sikerülne egy-két dolog, amibe beleteszem a melót...
"Szaturnusz jobban tudja hogy mit akarsz, a fölösleget leszedi, ha pedig valami nem sikerül az azt jelenti hogy még nem jött el az ideje, vagy valami mást gondoltak ki neked"
Hát szerintem nem tudja jobban. Az a baj a többit is sokszor hallottam már de sajnos nem hat meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!