44 éves haverom Bak jegy szülötte,nem tudom mi az a kisugárzás mi belőle árad,de akárhova megyünk a Nők megzuhannak a látványától. Én Oroszlán vagyok,és észre sem vesznek a Nők. Pedig elvileg fordítva kellene lennie. Mi lehet a titok?
Ő 180 cm én 198 cm.
Más az arcunk karaktere ez nyilvánvaló mert nem ikrek vagyunk,de mindkettőnk jóképűnek számít és nem a saját magunk döntése hanem a Nők elmondása szerint.
Engem nem,de őt még a Férfiak is nagyon nézegetik különbség van még köztünk.
És mivel nem vagyunk melegek a havert egyre jobban zavarja hogy a Fickók miért is nézegetik,engem meg mint ahogy a Nők úgy szerencsére a Férfiak is le sem tojnak.
Egyedül a magasságom miatt bámul meg mindkét nem.
"Egyedül a magasságom miatt bámul meg mindkét nem."
Ezt általában szokás is jelezni, hogy "csak a magasság miatt nézlek".
Ne írd nagybetűvel: Nők, Férfiak, Fickók, mert nem csak irritáló, de tudatlanságra is vall.
Így nem fognak észrevenni, ha hiányzik belőled a műveltségi kisugárzási komponens.
A föld elemű emberek érzékiek, férfiasak / nőiesek. Általában. Az egyik bátyám is bak, odavoltak érte az osztálytársaim.
Hozzá kell tenni, hogy sok bak képletében nyilas is van, ami szexi jegy
5-s.
Férfiasság csak addig van a Bak haverban míg meg nem szólal,aztán átvált Nőiességbe de nem gyengén és a félénkség is kimutatkozik rajta nem mer oda szólni a csajoknak még annyit sem hogy sziasztok.
Nem tudja hány órakor született,és így azt sem hogy milyen aszcedensű.
Én sajnos nyilas aszcedensű oroszlán vagyok és meg is látszik,szerelmi életem csapnivaló,sőt a nőknél sem vagyok népszerű,csak én odamerek köszöni esetlegesen beszédbe is elegyedni a csajokkal.
Bár a haver szerint bunkó vagyok hogy csak úgy oda köszöngetek néha-néha ismeretlen nőknek,.
Mégis akkor hogy ismerkednék,erre mondjuk nem tud reagálni,mert ő meg szinte elbújik ha oda kerül a sor.
Ilyenek a mai világban a nők, dobják magukat ingyen.
Lehet azért kezdemémyeznek vele, mert kevésbé jóképű és nem izgulnak, ha te jobbképű vagy, lehet előtted szégyelősebbek.
Különben statisztikák szerint, a rútabb , csóróbb pasiknak sokkal több szex jut, sokkal több nő, mert a nők velük szemben elengedik magukat, bátrakká válnak, mert arra gondolnak, hogy ez a pasi úgyse kell férjnek, meg úgysem felvállalható, meg ciki, pont jó
lesz hogy első félórában ahogy megismertem kinyalassam magam vele és játszodjak a farkával.
Egy jóképű pasitól félnek, hogy visszautasítja őket, vagy hogy annak több opciója van, es ők alulmaradnak a versenyben, míg a rút pasinál ők a befutók (mekkora tévedés, de ők ezt nem tudják, hogy a legtöbb nő pont azt gondolja, amit ők és emiatt rengeteg opciója van a rútnak) plusz meg attól hogy valaki előnytelen kinézetű még nem biztos, hogy attól téged sharon stone nak lát!
És a férfinek, akiben jövőt látnak, azzal nem feküsznek le első nap, azt várattatják, megjátszzák a szent szüzet, közben cumizzák habosra a rút postáslegényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!